Támogasd a zalai zenészeket!

Támogasd a zalai zenészeket! / Közlemények / Közlemény / Hozzászólások


Vendég

#1

2022-05-13 15:47

Hajrá Srácok! Szóljatok, ha tudok valamiben segíteni. Monostori J.

Anonymous

#2

2022-05-13 19:12

10 éve tépem a számat a FB-on, és javaslatokkal éltem személyesen is a városvezetésnél, többek között a fesztiválokon a wc hiány, a bokros-fás területeken kénytelen könnyítés miatt is, mert ez sincs kulturáltan megoldva.

Egy húron pendülünk, és minden zenei, előadóművészeti ( akár szabadtéri színházi produkciók, zenés-verses előadások, bábjátékok, táncműsorok, akrobatokus produkciók, más színpadi, előadói műfajok stb.) bemutatásának lehetőségét támogatom a fesztiválok keretein belül és azon kívül is, pl. a színházban, az Ady moziban, az egervári várban, a VMK-ban, az Apáczaiban (pl. ZegJam) és mindenhol, ahol egy ilyen jellegű művészeti előadásnak helyet tudnak adni, és van annyira felkészült az előadó (csoport) is, hogy az érdemes legyen a nagyközönség előtt bemutatkozni, szerepelni.

A feszteken a zalai színpadon nyújtott kiemelkedő színvonalú és minőségű előadás, produkció, teljesítmény jutalma legyen az a "fődíj", ami a nagyszínpadon való szereplés lehetősége főműsoridőben, pl. a zárókoncert előtti, "előzenekaros" idősávban! Nem kis hajtóerő az ilyesmi díjazás, lehetőség! Hajrá!!!


Vendég

#3 Köszi szépen Jani! Re:

2022-05-23 10:11

#1: -  

 


Vendég

#4 Köszönjük szépen az ötleteket és a támogatást!Re:

2022-05-23 10:12

#2: -  

 




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...