Bad Guy a tévébe
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
혜원 :)
Magam szívesen fogadnám a Thank You c. filmet is Jang Hyukkal és a Chuno is nagy élmény volt !!
Szívesen látnám a Yi
San ,vagy akár a Jumong herceg c. filmeket is !
Természetesen Kim NAm Gil filmjeitől méltán esünk varázslatba-azonban az általam említett egyéb filmek is rendkívüli alkotások!!!Üdv mindenkinek!!
Szanna
magyar tv
Re:
#26: - donnaquijote
A "Szelek kertje" minden koreai sorozat sablon (lány fiúruhában, pártok szakadatlan harca a királlyal és egymással, vergődő szerelmesek) ellenére elbűvölt. Poétikus, megható, érzelmes de nem érzelgős, telis-tele katartikus pillanattal (valahogyan nem sokallom) minden negatívuma mellett is értékes szórakozás. Le az amerikai gagyival!!!!!
Koreai filmet szeretnék nézni, nem amerikai gagyit
Igaz, nem vagyok Kim Nam Gil rajongó, de ha sugároznák, a Bad Guy-t, szívesen megnézném. Bár elsődlegesen történelmi alapokon nyugvó koreai sorozato(ka)t szeretnék látni az MTV1-en. De ha a téma mai, akkor inkább Uhm Tae Wong sorozataira szavazok.
AZ AMERIKAI SOROZATOKAT FEL KELLENE VÁLTANI KOREAI SOROZATOKRA.SOKKAL JOBBAK!
Nem értem a sok gagyi amerikai sorozat helyett miért nem ezeket a szép tájakon, szép ruhákban játszott, érzelmekkel teli sorozatokat vásárolja meg a magyar televizió vetitésre.Egyébként KNG szenzációs.
Re:
Egyetértek: poétikusan szép film, két nagyszerű színésszel a főszerepekben! Bárcsak leadnák!
Re:
Nem. De csak Kim Nam Gil-nek van komoly rajongói club-ja...
http://kimnamgilfanclubhungary.info
| This discussion has been closed. |
Nagyon szeretem azt a lányt és a hangját is szóval mégha M1 adja is le, feliratosan lenne a jó.
Cserébe az aláírásomért erre a sorozatra vágyom.