Orbán Viktor mondjon le
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re:A ZORBÁN KIRÁLY INTÉZKEDÉSEI
#46: - Re: Re:A ZORBÁN KIRÁLY INTÉZKEDÉSEI A CSÓRÓKAT SÚJTJA...
ÉN NEM VÁGYAKOZOM A KÁDÁR-RENDSZER, MINT "RENDSZER" UTÁN, ÉN LÉTBIZTONSÁGOT, MUNKÁT, LAKÁST STB. SZERETNÉK, MERT EZ OLYAN ALAPVETŐ, EGYÉBKÉNT MI A FENÉNEK ÉLÜNK. AZ VISZONT FELHÁBORÍT, HOGY A ZORBÁN-KORMÁNY ÖSSZES RETKES INTÉZKEDÉSE A CSÓRÓKAT SÚJTJA ÉS FŐKÉNT AZ, HOGY NEM ÉRTEM MIÉRT ???? MIÉRT UTÁLJÁK A PANELPROLIT, A VIDÉKI PARASZTOT ??? TUDHATNÁK, HA A PARASZT MEG A PROLI NEM MELÓZIK, ŐKELMÉÉK NEM SZ.RNAK. ANNAK NINCS ITT MÉG AZ IDEJE, HOGY A GAZDAGOKAT TÖMJÉK, A MELÓSOK MEG A MELÓ NÉLKÜLIEK PEDIG DÖGÖLJENEK ÉHEN . AZ ILYEN KORMÁNY, AKI NEM TUDJA FELMÉRNI A FONTOSSÁGI SORRENDET: TAKARODJON, DE MINÉL ELŐBB !!!!!
Re:
Volt, aki nem hitt az ígéretekben, mert már az 1998-2002-es időszakot is felnőttként tapasztalta meg. Ezek közé tartozom én is, egyetlen szavát sem hittem, ill. döbbenten vettem tudomásul, hogy tulajdonképpen az 1.000.000 munkahelyen és a 16%-os egykulcsoson kívül semmit nem ígért, a nép, az istenadta teljes átszellemüléssel őt várta, mint a megmentőt, a messiást. Hát megkapták. Igaz, én is, de én legalább nem akartam, ennyivel előbbre vagyok, engem csalódás nem ért, legfeljebb annyiban, hogy néha elcsodálkozom, hogy még mindig tudják magukat alulmúlni. Én már csak abban bízom, hogy talán eljön az a nap, inkább előbb, mint utóbb, amikor nincs lejjebb, nincs tovább és megálljt mond a nép. Hajrá, nép!!!!
Hát megvárjátok megint amíg az emberek fidesz-ávósokat akasztanak a kőrút fáira??
Hol vagyunk még Szomáliától, vagy Afganisztántól???
Tehát rajta 3.000.000 koldus (azaz létminimum alatt élő)!!
SZERVEZŐDJETEK, együttesen védjétek alapvető (alkotmányos)érdekeiteket, akkor tudjátok megmutatni, hogy ti is megkerülhetetlen tagjai vagytok ennek a társadalomnak.
Amíg eddig a felismerésig nem jut el kellő számú ember továbbra is bármit megtehetnek velünk, harácsoló, népnyúzó politikusaink.
Egy 64éves Rokkantnyugdíjas! Ez a legjobb amit tehetsz a Magyar nép érdekében! NE várd meg míg ELZAVARUNK!
lázadjon már fel a te országod, és töröltessék el a te akaratod
miképpen a T. Házban, azonképpen itt a földön is. Mindennapi
kenyerünket ne herdáld tovább, és már megbocsáss, de mi nem tudunk neked
megbocsátani. Ne vígy minket az államcsődbe, és szabadíts meg magadtól.
Mert nem tied az ország, csak a hatalom, dicsőség nélkül, és remélhetőleg
az sem soká már. Ámen !
ORBÁN MONDJON LE !!!!
Re:
Az első hozzászóló egy idióta fizetett fidesznyik [almeida] provokátor.
A hozzászólását ( mocskolódását) le kell szarni a bér hozzáugatónak.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...
MÉG ITT-OTT TÉNFEREG NÉHÁNY PROVOKÁTORUK, DE ELŐBB-UTÓBB ABBÓL IS KIFOGYNAK. HÓT CSÖVESEK LETTEK, A KUTYÁT NEM ÉRDEKLI MÁR A FITYESZ, LEGFELJEBB, HOGY ÓDALBA BRUNYÁLJA, HA NINCS A KÖZELBEN BOKOR.
Re: Re: A ZIGAZMONDÓ ZORBÁN KIRÁLY
#4: almeida - Re: HÁT.... NAGYON NEM TETSZIK A RENDSZER !!!!!
TÁN NEM KÉNE SAJÁT ZSEBÜKBE PAKOLNI AZ ÉVI 507 MILLIÁRDOT, A VÉGTÖRLESZTÉS ÖSSZEGÉT STB. IGÉRETÜK AZ ADÓCSÖKKENTÉS, NEM PEDIG A KISJÖVEDELMŰEK FIZETÉS CSÖKKENÉSE VOLT, ÉS NEM A CCA. 20 FÉLE ADÓ KIVETÉSE ÉS NEM A FT TÍZSZERI BEDÖNTÉSE. MINDEMELETT MÁR EZERMILLIÁRDOS ADÓSSÁGNÖVEKEDÉST TERMELTEK KI, SZINTÉN A CSÖKKENTÉS HELYETT. KÁOSZ MINDEN KÖRÜLÖTTÜK, A KANCSAL MATOLCSY CSÚNYÁN ELNÉZI MINDEN INTÉZKEDÉSÉT. ELSZABADULT A FORINTUNK, A JÓISTEN NEM ÁLLÍTJA MEG. EGY ILYEN MUNKÁT SEM ISMERŐ, PANCSER JOGÁSZ BANDA, MENJENEK A SÜLLYESZTŐBE, AHOVA VALÓK. ZORBÁN KÉT HETET KÉRT, NEM 100 NAPOT. JA, A SEBES INTÉZKEDÉSEIK SAJÁT CÉLJUKAT SZOLGÁLTÁK, AZÉRT KAPKODTAK, MINT BERNÁT A MENKŰ UTÁN... JÓ LENNE, HA BELÉJÜK VÁGNA !!!! ELQRTÁK A MAGÁNNYUGDÍ MEGTAKARÍTÁSUNKAT IS, AMI 3000 MILLIÁRD, DEMOKRATIKUSAN ÁLLAMOSÍTOTTÁK AZT. NA, EBBŐL HÁBORÚBA SZÁLLTAK AZ ÁLLAMADÓSSÁGGAL, DE EZERMILLIÁRDDAL CSATÁT VESZTETTEK, DE SZERINTEM AZ EGÉSZ HÁBORÚT IS.
Nem vagyunk képesek a CHF hitelünk árfolyamának változását és a sok segítséget megemészteni.
devizahitelesek
TC. ORBÁN VIKTOR
Re: TC. ORBÁN VIKTOR
#66: DR. TORGYÁN - TC. ORBÁN VIKTOR
Még erősödik kicsit a baloldal, aztán akcióba lép. A nagy kérdés az, hogy a már eddig is alaposan megnyúzott nép meddig bírja.! Fogy az erő, fogy a megtakarítás és fogy a türelem.
Re: Re: TC. ORBÁN VIKTOR MONDJON LE !
#67: - Re: TC. ORBÁN VIKTOR, AKI A DOLGOK JELENLEGI ÁLLÁSA SZERINT TÖNKRE VÁGJA A SZEGÉNYRÉTEGET...
AZT MONDJA A KÖZMONDÁS, HOGY JÖN MÉG KUTYÁRA A DÉR, - ÉN MEG AZT MONDOM, HOGY JÖJJÖN IS, DE MINÉL HAMARABB, ANNÁL KISEBB LESZ A VESZTESÉGÜNK. AMIT EZEK SZÉTOSZTANAK MAGUK KÖZÖTT, AZAZ A GAZDAGOK KÖZÖTT, ABBÓL KELLENE A KÖLTSÉGVETÉST KORRIGÁLNI, NEM PEDIG MÉG, MÉG A NÉPTŐL ELVENNI.... KELLETT NEKÜNK EZ A HARÁCSOLÓS, GAZDAGOK PÁRTJA, FÚJJJJ.... SZEGÉNY SZEGÉNYEK, MI LESZ VELÜK, HOL ÉRDEKLI EZEKET ??!! MINDIG IS UTÁLTÁK A PANELPROLIT ÉS A NYUGDÍJASOKAT, MÉGIS VÁLASZTÁSI HAZUGSÁGAIKKAL MAGUKHOZ ÉDESGETTÉK ŐKET IS, HITTÜNK NEKIK. PEDIG KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Re: Re: TC. ORBÁN VIKTOR MONDJON LE !
#68: SZÉGYELLJÉK MAGUKAT ! - Re: Re: TC. ORBÁN VIKTOR MONDJON LE !
Egyetértek veled és bizakodunk mink is, hogy Orbán rájön, hogy a kormányzás nem olyan eccerű, mint a football, magától és időben félre áll, azért én nem hinném, hogy a hazája rombadöntését tűzte ki célul. Csak a sok gyenge eresztésű munkatársa, akiket álláshoz kellett juttatnia, vágják haza országunkat, tán még őt is megvezetve. Mindenesetre jobban járunk mindannyian, ha lemond és szélnek ereszti kormányát, hagyja, hogy szakértők vegyék át az irányítást. üdv.
ORBÁN-KORMÁNY, PANCSER KORMÁNY, EZÉRT MONDJON LE...
| This discussion has been closed. |
Re:
#9: -
Idiótákkal értelmetlen vitába szállni, mert a saját szintjükön mérhetetlen rutinnal rendelkeznek, így ott legyőzhetetlenek.
S még mielőtt nagyon elvonatkoztatnál, rólad írtam véleményt te elvakult poszliberálils hazaáruló komcsi!