Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

"Csinájjukmeg!"

#8476 HIGGADJANAK LE A KEDÉLYEK.....

2012-03-05 00:14

#8470: piros szegfű (g-vel) ! - Re: Re: HIGGADJANAK LE A KEDÉLYEK.....

Úgy van! Éljen!Nem sajnálnám az adómat tőle! Szeretném, ha méltó körülmények közé kerülne!

.

.

.

 

Éljen!

O. Elemér és R. Oszkár Urakkal egy körletben! Néha még meg is látogatnám!

Gyerekek!A múltkor láttam a TV-ben, egy demonstrációról vezették el.Jobbról-balról egy-egy rendőr!

Ha én rendőr lehetnék!!Ej, de rátettem volna a bilincset is!!!

pfúúújjj !!!!!

#8477 Re: HIGGADJANAK LE A KEDÉLYEK.....

2012-03-05 00:40

#8476: "Csinájjukmeg!" - rázd ki, oszt' lehiggaccc!!!!!

Csinyájjad meg!!!!! ...tudod te: egy sima, egy fordított, és így tovább, egyre gyorsabban, oszt' fölordíthaccc!!!  Rendőr meg lehetsz, ha van érettségid, miért ne? ...szép karrier, legalábbis méltó hozzád, ahogy elnézem.

Lukrécia

#8478 Re: Re: KEDVES LUKRÉCIA !

2012-03-05 07:25

#8473: Szerénke - Re: KEDVES LUKRÉCIA !

Szia, Szerénke!

Nem vagyok eltűnve, csak minden mást csináltam. Többek között tegnap ökumenikus Istentiszteleten voltam a falu református közösségi házában. Kedvem volt elmenni, utána nagyokat beszélgetni. Este nem volt kedvem bekapcsolni a gépet. Majd beindulok a héten, írok sokat. Itt is készülnek a fiatalok a március 15-re. Itt ilyenkor nincs bal- és jobboldal, itt mindenki együtt ünnepel, együtt csinálnak műsort fiatalok, öregel. Sokkal emberibb, mint Pesten. Most ennyi, majd jelentkezem.

Szerénke

#8479 Re: Re: Re: KEDVES LUKRÉCIA !

2012-03-05 12:00

#8478: Lukrécia - Re: Re:

Szia, Lukrécia! Örülök, hogy előkerültél. Én is már majdnem "gyógyult, közösségbe mehet" vagyok. Ma nekem is lesz dolgom bőven, amit a múlt héten nem tudtam elvégezni, megvárt.  Majd jövök, addig is pusz.: Sz.

Itt az idő!!!

#8480 Re: Éljen a Baloldal és annak vezéregyénisége: Gyurcsány Ferenc, azaz GYF!!!

2012-03-05 13:07

#3234: - Ez így jó, ahogy van!

Akkor most már a sok helyesírás után jöhet a MATEK IS, TEHÁT MÁSFÉL ÉV SZOROZVA NULLÁVAL, SAJNOS, EZ VOLT A FIDESZ TELJESÍTMÉNYE.  Saját zsebbe tenni a 16 % adót, elvenni a 3000 milliárd magánnyugdíj megtakarítást, tódozásra, fótozásra, - lenyúlni a különféle válságadókat (bank, tesco, chips adó),  majd 2012-ben ismét a magas jövedelműeknek, azaz saját maguknak adnak, - csak, hogy ne szakadjon meg a folytonosság,  MINDEZT 27 % ÁFÁVAL. Még az árfolyamrögzítés is nekik kedvez, mert ők tudták rá előteremteni a milliókat (hogy honnan?), hmmm???   Sebaj, hisz nem tart örökké, mert ÉL ÉS VIRUL, Orbán Viktor fóbiája: GYURCSÁNY FERENC!!! ÉLJEN A DEMOKRÁCIA!!!  Sz.

nyugger

#8481 Re: Re: Éljen a Baloldal és annak vezéregyénisége: Gyurcsány Ferenc, azaz GYF!!!

2012-03-05 13:11

#8480: Itt az idő!!!!! - Re: Éljen a Baloldal és annak vezéregyénisége: Gyurcsány Ferenc, azaz GYF!!!

Jót tett a betegség, sokat feküdtél, volt időd gondolkodni. Lázas állapotodban Orbán Viktor kontúrja lebegett a szemed előtt, mely a gyógyulás felé vezető utat jelentette, mivel azonnal leizzadtál a látványtól. Ilyenkor kötelező izzadni, Te ezt maradéktalanul teljesítetted. A hangulatod sokkal jobbnak tűnik, mint múlt héten, úgyhogy meg vagyok elégedve.


Vendég

#8482

2012-03-05 13:25

Rég nem voltam itt, dolgom volt és még van is. Visszaolvastam kicsit és valami LMP aláírásról volt szó. Linket nem láttam. Ha valaki lenne olyan kedves... Előre is köszönöm.

Valaki említette, hogy mit tett le az asztalra a fidesz. :) Nem teljes a lista. Még kiegészíteném néhány dologgal, mint vesztes perek a nemzetközi bíróságon (ennek nyomán természetesen ismét kártérítés és annak a kifizetését törvényben foglalva ráterhelik a még jobban elszegényedett lakosságra), a forint elértéktelenedése, a gazdagok tanuláshoz juttatása a szegényekkel szemben, emelkedő árak, szaporodó adók, csökkenő jövedelem (amiről a fidesz azt akarja beadni, hogy az nemhogy stagnál, de növekszik), szólás- és vallásszabadság eltiprása - egyáltalán mindenki eltiprása, aki nem hihetetlenül gazdag és/vagy nem rajongója vagy inkább kiszolgálója a fidesznek és orbán viktátornak.

Megpróbáltam a felsorolást és rá kellett jönnöm, hogy reménytelen. Na, meg arra, hogy egy pozitívumot nem tudok említeni.

2014?
nyugger

#8483 Re:

2012-03-05 13:51

#8482: -

Lehetne ezt vég nélkül sorolni, de ha meghallgatod a még mindig nem kevés imádóját, akkor azt hallod, hogy: vagy azt, hogy ezekből egy szó sem igaz, vagy azt, hogy ezeket szükséges volt meglépni. Menjél fel délután az ATV fórumra 17 órakor van minden nap, és olvasd a képernyő alján futó csíkot, az a nézők SMS-ben beküldött véleménye. Én néha elképedek, majd elszörnyedek. Az emberi butaságnak nincs felső határa. Amíg még kb 1.000.000 ember nem jön rá, hogy ez az ország tényleges leamortizálása, addig itt rend nem lesz. A főfő baj pedig az, hogy akinél leesik a tantusz, az egyenlőre nem akar balra húzni, megy a jobbik felé, az pedig csöbörből medencébe esés. Attól, hogy egy fasiszta csapatnak ilyen jól sikerült a névválasztás, attól ők még nem jobbak. Akkor lenne itt igazán  borzalom, ha ők hatalomra kerülnének. Akkor én még nyugger létemre is elhagynám az országot.

realitás

#8484 Re: Re: Nyuggernek!!!

2012-03-05 14:33

#8483: nyugger - Re: - már bocs...

Tudod, kedves Nyugger, én még nem túl régen léptem át a középkorúság küszöbét, így nyílván nem rendelkezem hozzád hasonló tapasztalattal.   De arra, hogy a Magyar Köztársaságban a jobbik kerüljön hatalomra, semmilyen esélyt nem látok. Szerintem arról van nagybanszó és, miután ezt ők is pontosan tudják, így az esélytelenek nyugalmával tesznek-vesznek, ezt-azt (magyarul: semmit), ettől mi bajuk lehet, mit rontanak el?  Ott van az a kis, mélyszegénységben élő, elnyomott réteg, akiknek a védelmezőjéül léptek fel, ők biztosan hisznek nekik, mert valamiben hinni kell, és nekik télleg van bajuk az ottani megélhetési bünözőkkel, a csűrhe pedig ebből kovácsolt magának előnyt.  De ez olyan kevés, mint macisajtban a brummmi!!!  Azt át fogja látni kis Hazánk népe, hogy a jobbik egy program nélküli: NAGYNULLA, nem beszélve arról, hogy a NAGYVILÁG SZÉGYENE!!!!!   Üdv.

nyugger

#8486 Re: Parancsolj kérlek!

2012-03-05 15:03

#8485: filiszteus - Parancsolj kérlek!

Vona éppen pár perce szólt be úgy a Parlamentben, hogy Kövér Lászlónak kellett rendre utasítani. Képzeld el, a két jólneveltet, mikor az egyik a másikat rendre utasítja. Éppen ezért én nem hiszem még azt sem, amit kérdez (sem a Vona, sem a Kövér). Nézd meg hazánk eme két büszkeségének az arcát, hogy süt róluk a gyűlölet!!! Borzalom. Nem értelek, Fili, te értelmes embernek tűnsz az írásaid alapján. Hogy hihetsz nekik?

filiszteus

#8487 Biztos, hogy valós információkon alapul a képed a Jobbikról?

2012-03-05 15:11

#8486: nyugger - Re: Parancsolj kérlek!

Köszönöm, hogy annak tartasz. Valamelyikünknek torzít a szemüvege, mert én semmi gyűlöletet nem látok Vona arcáról sütni. Biztos, hogy nem esel abba a hibába, hogy saját vélemény kialakítása helyett elfogadod, amit a csőlátásos média beléd súlykol? Végighallgattad már egyetlen beszédét is? manapság itthon könnyen vagdalkoznak a náci és fasiszta jelzővel. Elég valakire ráhúzni, onnantól kezdve tök mindegy, hogy mit mond, mit tesz.

Javaslom még, hogy hallgasd meg Morvai krisztina brüsszeli felszólalásait és ne a sajtó által eléd vetített kép alapján ítélj!

Szerénke

#8488 Re: Parancsolj kérlek!

2012-03-05 15:51

#8485: filiszteus! - kérdezek Tőled valamit...

Tényleg, Filcsike, Te (azt nem kérdezem, hogy "jobbos, vagy balos vagy") Fidesz avagy Jobbik szimpatizáns, netán munkatárs vagy?  A program ugyan nem rossz, de már sok hasonlót láttunk, hallottunk, majd áttekintjük tüzetesebben, hátha Ő az.   Még annyit, hogy Vona arcáról azért én sem látok gyűlöletet "sütni".  Persze, Kövér az egy külön állatfaj.


Vendég

#8489 Re: HIGGADJANAK LE A KEDÉLYEK.....

2012-03-05 16:04

#8476: "Csinájjukmeg!" - HIGGADJANAK LE A KEDÉLYEK.....

...mert halvány lila fingod sincs a nagy eszeddel, hogy bilincset nem csak úgy felpakolunk valakire...ez nem főzelék, hogy ha akarom megeszem, ha nem akarom akkor nem eszem meg!!!!!

A dolgok nem olyan egyszerűek , mint te!!!!

Ej, de megnézném mit kukorékolnál, ha olyan rendőrök intézkednének veled szemben, mint amilyen te lennél, ha lennél....

Biztos nagyon fel lennél háborodva....Ugye????,


Vendég

#8490 Re: HIGGADJANAK LE A KEDÉLYEK.....

2012-03-05 16:08

#8476: "Csinájjukmeg!" - HIGGADJANAK LE A KEDÉLYEK.....

Na! Micsoda öröm!!! Ha van tévéd, akkor talán néha átkapcsolhatnál más adókra is, ne mindig csak a Hír-tv-t meg az Echo-tv-t nézd!!! :)

 

nyugger

#8491 Re: Biztos, hogy valós információkon alapul a képed a Jobbikról?

2012-03-05 16:08

#8487: filiszteus - Biztos, hogy valós információkon alapul a képed a Jobbikról?

Hú, Fili, most nagyon nem vagyunk egy véleményen. Én soha nem a sajtó véleményét szajkózom, én mindig a saját véleményemet mondom. Az természetes, hogy nem mindig van igazam, de ebben az esetben nem tudsz meggyőzni. Nem is megyek bele, mert fölnyomom az agyam. Morvai Hisztikéről annyit, hogy nem tartom jellemes embernek.  Ő egészen addig hithű szoci volt, amig kecsegtettek neki valami miniszterhelyettesi állást, vagy államtitkárit szociék, amit végül nem ő kapott meg. Utána jött a nagy fordulat. Erről ennyi, nem leszünk egy állásponton soha. Egyszer próbáld meg a Vona képét kívülálló szemével nézni, nem jobbikos szemüvegen keresztül.


Vendég

#8492 Re: Re: Parancsolj kérlek!

2012-03-05 16:27

#8488: Szerénke - Re: Parancsolj kérlek!

Tán még teccik is Neked Vona? Nem szeretnék a diákja lenni, szerencsére nem tanítja a történelmet, csak hamisítja.

realitás

#8493 Re: Re: A nemjóját...

2012-03-05 16:31

#8488: Szerénke = csalódás.

Szerénke, csalódtam Benned, tekintsd csak át alaposabban azt a programot és, ha nem gömbölyű, kérdezzél!!!!!  Bár, ha nem fecséreled rá az idődet, akkor csak nyerhetsz. Ez a fidesz-jobbik, fele sem igaz program, ők maguk mondták, hogy valamelyikük puskázta a másikról. (Tehát (1) elégtelen.)  Úgyis lehetne mondani, hogy már nem vált be.  Erről ennyit.  A Vonáról meg annyit, hogy, mert kedvesen is tud mosolyogni, az még nem azt jelenti, hogy - szavaitokkal élve - nem süt róla a gyűlölet.  A Vona-Orbán-Kövér triumvirátust pedig egy csónakba kéne ültetni, lapátok nélkül, mondjuk a Holt tengeren, mert az olyan jól hangzik, lebegjenek vagy csobbanjanak együtt egy jót.


Vendég

#8494 Re: Re: Re: A nemjóját...

2012-03-05 16:35

#8493: realitás - Re: Re: A nemjóját...

Juj, ne kívánjál ilyet, még a végén találkoznék velük, én nemsokára megyek oda és lebegek.

realitás

#8495 Re: Re: Re: Re: A nemjóját...

2012-03-05 17:02

#8494: - Re: Re:  "Juj, ne kívánjál ilyet..."

Ne ijedezzél tőlük, klott gatyában, étlen, szomjan jobban néznek ki.

filiszteus

#8496 Re: Re: Re: Re: A nemjóját...

2012-03-05 17:05

#8494: - Re: Re: Re: A nemjóját...

Pedig Orbánt szívesen fogadnák ott, hiszen a FIDESZ a LIKUD testvérpártja.

 

Jó la sósvízben dagonyázni. Nekem nem túl jó a vízfekvésem, de a Vörös tengerben úgy tudtam lebegni, mint egy nyugágyban. A Holt tenger még sokkal sósabb.

Szerénke

#8497 Re: Re: Vona vagy Kövér?

2012-03-05 17:22

#8492: - Re: Re: Vona...

Tetszik a fenének a Vona, de azért ne ótvaroljatok, hogy a Kövérnél szimpibbnek tartom, az igazán nem nehéz.

Szerénke

#8498 Re: Re: Re: Re: A nemjóját...

2012-03-05 17:29

#8495: realitás - Re: Re:  "klott gatyában, étlen, szomjan"

Ők lennének a Holt tenger legatyásodott kalózai, akik már oly ártatlanok, mint a ma született barika, akár csónakázhatnátok is velük,  a tenyeretekből ennének.

egy álvidéki, aki vidéken lakik

#8499 Re: Biztos, hogy valós információkon alapul a képed Gyurcsányról?

2012-03-05 17:58

#8487: filiszteus - "elég valakire ráhúzni, onnantól kezdve tök mindegy, hogy mit mond, mit tesz"

Amit a fidesz "ráhúzott" az MSZP-re, de elsősorban a rettegett Gyurcsány Ferencre, onnantól kezdve tök mindegy volt, hogy mit mondott, mit tett.  Ezzel a mondatoddal  maximálisan egyetértek, annál is inkább, mert ezt mi is százszor leírtuk, a kedvencünkre vetítetten.

nyugger
Vendég

#8500 Re: Re: Re: Re: Re: A nemjóját...

2012-03-05 17:58

#8496: filiszteus - Re: Re: Re: Re: A nemjóját...

Nekem megadatott a Holt tenger mindkét partján dagonyázni. Soha nem feledem. Jordániában életemben először és eddig utoljára túlpörkölődtem a napon a hajókirándulás alkalmával. Estére 10 Ft-os nagyságú vízhólyaggal voltam mindenütt tele, ahol nem takart a fürdőruha. Másnap mentünk a Holt tengerhez. Lebegtem 20 percet (többet nem szabad egyszerre), utána letussoltam és nem volt 1 db. hólyagom sem. Állítólag egy normál méretű emberre 70 kg-s súlyt kell erősíteni ahhoz, hogy le tudjon süllyedni. Egyébként érdekes, hogy jordán oldalon agyagos a part, izraeli oldalon edig durva sóval terített, tiszta fehér volt a part azon a részen, ahol mi fürödtünk. Pont 2 éve voltam ott, végig 35 fok volt a levegő hőmérséklete, a Holt tenger 26 °-os. Múlt héten néztem, 20 cm-es hó esett.  Ezt is szélsőségnek hívják. Én nem szégyenlem, amikor ott jártunk, egí nylonzacskóba szedtem  közel 1 kg sót a földről, amikor fáradt  a lábam, 1 kávéskanál sót feloldok a lavórbam meleg vízben és csinálok egí Holt-tengeri lábfürdőt. Ez garantáltan Holt-tengeri sóból van. Lassan elfogy a készlet, úgyhogy tényleg ki kell menni. A Holt-tenger sótartalma 30-40%-os, ha belemész, olyan látvány a víz kavargása, mintha mézet oldanál fel teában és látod, hogy olvad a méz, de sűrűn kavarog. Szóval én visszavágyom, a LIKUD-dal nem akarok találkozni. A só a gyengém, Lengyelországban jártam a wielickai sóbányában, ott is vettem 2 kg sót. A vonaton  hazafelé a finánc megemelte a kézitáskámat, kérdezi, mi van ebben, só? Mondom, nyert. Erre belenézett, majd rám, a tekinteté látszott, hogy szíve szerint azt mondaná, hogy ez nem komplett. Én bírom az ilyen szitukat, jót nevetek utána.