Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#8482

2012-03-05 13:25

Rég nem voltam itt, dolgom volt és még van is. Visszaolvastam kicsit és valami LMP aláírásról volt szó. Linket nem láttam. Ha valaki lenne olyan kedves... Előre is köszönöm.

Valaki említette, hogy mit tett le az asztalra a fidesz. :) Nem teljes a lista. Még kiegészíteném néhány dologgal, mint vesztes perek a nemzetközi bíróságon (ennek nyomán természetesen ismét kártérítés és annak a kifizetését törvényben foglalva ráterhelik a még jobban elszegényedett lakosságra), a forint elértéktelenedése, a gazdagok tanuláshoz juttatása a szegényekkel szemben, emelkedő árak, szaporodó adók, csökkenő jövedelem (amiről a fidesz azt akarja beadni, hogy az nemhogy stagnál, de növekszik), szólás- és vallásszabadság eltiprása - egyáltalán mindenki eltiprása, aki nem hihetetlenül gazdag és/vagy nem rajongója vagy inkább kiszolgálója a fidesznek és orbán viktátornak.

Megpróbáltam a felsorolást és rá kellett jönnöm, hogy reménytelen. Na, meg arra, hogy egy pozitívumot nem tudok említeni.

2014?

Válaszok

nyugger

#8483 Re:

2012-03-05 13:51:50

#8482: -

Lehetne ezt vég nélkül sorolni, de ha meghallgatod a még mindig nem kevés imádóját, akkor azt hallod, hogy: vagy azt, hogy ezekből egy szó sem igaz, vagy azt, hogy ezeket szükséges volt meglépni. Menjél fel délután az ATV fórumra 17 órakor van minden nap, és olvasd a képernyő alján futó csíkot, az a nézők SMS-ben beküldött véleménye. Én néha elképedek, majd elszörnyedek. Az emberi butaságnak nincs felső határa. Amíg még kb 1.000.000 ember nem jön rá, hogy ez az ország tényleges leamortizálása, addig itt rend nem lesz. A főfő baj pedig az, hogy akinél leesik a tantusz, az egyenlőre nem akar balra húzni, megy a jobbik felé, az pedig csöbörből medencébe esés. Attól, hogy egy fasiszta csapatnak ilyen jól sikerült a névválasztás, attól ők még nem jobbak. Akkor lenne itt igazán  borzalom, ha ők hatalomra kerülnének. Akkor én még nyugger létemre is elhagynám az országot.