Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#8487 Biztos, hogy valós információkon alapul a képed a Jobbikról?

2012-03-05 15:11

#8486: nyugger - Re: Parancsolj kérlek!

Köszönöm, hogy annak tartasz. Valamelyikünknek torzít a szemüvege, mert én semmi gyűlöletet nem látok Vona arcáról sütni. Biztos, hogy nem esel abba a hibába, hogy saját vélemény kialakítása helyett elfogadod, amit a csőlátásos média beléd súlykol? Végighallgattad már egyetlen beszédét is? manapság itthon könnyen vagdalkoznak a náci és fasiszta jelzővel. Elég valakire ráhúzni, onnantól kezdve tök mindegy, hogy mit mond, mit tesz.

Javaslom még, hogy hallgasd meg Morvai krisztina brüsszeli felszólalásait és ne a sajtó által eléd vetített kép alapján ítélj!

Válaszok

nyugger

#8491 Re: Biztos, hogy valós információkon alapul a képed a Jobbikról?

2012-03-05 16:08:57

#8487: filiszteus - Biztos, hogy valós információkon alapul a képed a Jobbikról?

Hú, Fili, most nagyon nem vagyunk egy véleményen. Én soha nem a sajtó véleményét szajkózom, én mindig a saját véleményemet mondom. Az természetes, hogy nem mindig van igazam, de ebben az esetben nem tudsz meggyőzni. Nem is megyek bele, mert fölnyomom az agyam. Morvai Hisztikéről annyit, hogy nem tartom jellemes embernek.  Ő egészen addig hithű szoci volt, amig kecsegtettek neki valami miniszterhelyettesi állást, vagy államtitkárit szociék, amit végül nem ő kapott meg. Utána jött a nagy fordulat. Erről ennyi, nem leszünk egy állásponton soha. Egyszer próbáld meg a Vona képét kívülálló szemével nézni, nem jobbikos szemüvegen keresztül.

egy álvidéki, aki vidéken lakik

#8499 Re: Biztos, hogy valós információkon alapul a képed Gyurcsányról?

2012-03-05 17:58:49

#8487: filiszteus - "elég valakire ráhúzni, onnantól kezdve tök mindegy, hogy mit mond, mit tesz"

Amit a fidesz "ráhúzott" az MSZP-re, de elsősorban a rettegett Gyurcsány Ferencre, onnantól kezdve tök mindegy volt, hogy mit mondott, mit tett.  Ezzel a mondatoddal  maximálisan egyetértek, annál is inkább, mert ezt mi is százszor leírtuk, a kedvencünkre vetítetten.