Mondj nemet az ócsai minta-rezervátumra!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Megjegyzem, ez a "megoldás" annyira érthetetlen számomra, ami a mozgatóját illeti, hogx szerintem kamu az egész!
Már skszor gondolkodtam azon, hogy nem igazán szerencsés deviza-alapú hitelesek, vagy banki károsultak megsegítéséről beszélni, mert ez is taszító lehet a társadalmunk bizonyos - nem kislétszámú - tagjainak. Miért nem nevezzük nevén a gyereket? Miért nem a banki magatartás, a banki erőfölény, az ebből eredendő helyzetünk ellen fogunk össze? Lehetne keményebben is fogalmazni! A bankok csalása és uzsorája ellen!
Én deviza-alapon számolt, forinthiteles vagyok! Mint sokan, én sem pénzt kérek elsősorban, hanem a kiszolgáltatottságom megszüntetését, a banki szférával való kapcsolatomból a tisztességtelenséget száműzni, amit nem én generálok!
Re: Petíció a deviza és lakáshitelesekért
#38: szabo jozef - Petíció a deviza és lakáshitelesekért
Kedves Szabó József!
Mindenben segítünk, kérem hívjon fel: 30/6373954
Megint a kormányhoz közelálló építőipari vállalkozások járnak jól az adófizető emberek pénzéből.
Re:
Engem már a "deviza-alapú hitelesek megsegítése" is nagyon-nagyon zavar! A banki magatartás és gyakorlat számos esetben szabályokba ütköző, felmerül a bűncselekmény gyanúja is! Nem ez ellen kellene inkább tenni? Így a törvényesség is erősödne, mellesleg a hiteles, hiteles lenne, és nem áldozat!
Én sem költöznék el!!
[email protected]
Re: Re: Azért, mert azoknak a lakásoknak az adás-vételére már létrejöttek különböző HIÉNA cégek, aki
Viszont egyre több bank és banknak kikiáltott cégek kínálják a "kedvezőbbnél kedvezőbb" hiteleket! Kinek?, Miért? Vagy még van olyan hülye, aki ebben a világban hitelt fog felvenni?
Boszorkány
Legyetek szolidárisak a rászoruló emberekkel, és mi is szeretettel fogadjuk aláírásaitokat az emberek érdekében a " KIÁLTVÁNY !!! NYÍLT LEVÉL A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ELNÖKÉHEZ !!! " petíciónkon.
ÁLLJUNK KI EGYÜTT MAGUNKÉRT, MÁSOKÉRT, AZ EMBERI JOGAINKÉRT!!!
www.peticiok.com/banki_karosultak_forumanak_peticioja
KÖSZÖNJÜK
MAGYAR BANKI KÁROSULTAK
CIVIL KEZDEMÉNYEZÉS
Re:
Minden, mindennel összefügg !!! Vagy van demokrácia, vagy nincs !!!
FELHÍVÁS MAGYARORSZÁG ÖSSZES ÁLLAMPOLGÁRÁHOZ!!!
HONFITÁRSAINK !
MA MAGYARORSZÁGON NINCS OLYAN ÁLLAMPOLGÁR LEGYEN AZ ÁPOLÓ, KŐMŰVES, RENDŐR, TISZTVISELŐ, TŰZOLTÓ, VASUTAS, TANULÓ VAGY NYUGDÍJAS, AKINEK CSALÁDJA VALAMELY TAGJÁT NE ÉRINTENÉ HÁTRÁNYOSAN A BANKOK TISZTESSÉGTELEN HITELEZÉSI GYAKORLATA !!!
A BANKI HITELKÁROSULTAK KIJELENTIK, NEM TARTANAK IGÉNYT ARRA, HOGY MÁS ADÓFIZETŐK TERHÉRE FINANSZÍROZZÁK A BANKOK ÁLTAL NEKIK OKOZOTT KÁROKAT!!!
A BANKI HITELKÁROSULTAK AZT AKARJÁK, HOGY A KORMÁNY KÖTELEZZE A BANKOKAT A KORREKT HITELEZÉSRE ÉS A TELJES KÖRŰ ELSZÁMOLÁSRA !!!
A BANKI HITELKÁROSULTAK KIJELENTIK, HOGY A BEDŐLT HITELEK KÁRTALANÍTÁSÁT ÉS VÉGKIELÉGÍTÉSÉT A BANKOK EXTRAPROFITJÁBÓL KELL RENDEZNI, MÍG A TÖRLESZTŐ RÉSZLETEK EGYOLDALÚ, JOGALAP NÉLKÜLI EMELÉSÉBŐL KELETKEZETT TÖBBLETBEFIZETÉSEKBŐL A HITELEK TŐKETARTOZÁSÁNAK ÖSSZEGÉT KELL CSÖKKENTENI !!!
SENKIT NE TÉVESSZEN MEG A KORMÁNY ÁLLÁSPONTJA, ORBÁN VIKTOR RETORIKÁJA !!!
NEM A HITELESEKET KELL MEGMENTENI, HANEM A MAGYAR EMBEREK BECSÜLETÉT, A GENERÁCIÓK ALATT, ÉLETEK MUNKÁJÁVAL, GYERMEKEINK JÖVŐJÉNEK BIZTOSÍTÁSÁRA ÖSSZERAKOTT VAGYONUNKAT KELL MEGÓVNI !!!
ÉS A LEGFONTOSABBAT: AZ ELSZEGÉNYÍTETT EMBEREK ÉS CSALÁDJAIK ÉLETÉT KELL MEGMENTENI !!!
ÁLLJUNK KI MAGUNKÉRT, MÁSOKÉRT, EMBERI JOGAINKÉRT, AZ ÉLHETŐ MAGYARORSZÁGÉRT!!!
Kérjük Te is írd alá a:
"KIÁLTVÁNY !!! NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTORHOZ ÉS KORMÁNYÁHOZ !!!" petíciót.
KIÁLTVÁNY !!! ÍRD ALÁ !!! KIÁLTVÁNY !!! ÍRD ALÁ !!! KIÁLTVÁNY !!!
www.peticiok.com/banki_karosultak_forumanak_peticioja
BANKI HITELKÁROSULTAK
CIVIL KEZDEMÉNYEZÉS
[email protected]
Re:
Mi az undorító abba ha valakit nem az utcára tesznek, hanem fedél lesz a fejük felett.Én csak egyet nem értek miért kell azt a kormányt mocskolni aki megpróbálja azt renbe tenni amit az előző kormány nem elrontott, hanem tönkre tett!!!!!!.Sajnos még mindig elég sok a primitiv gondolkodású ember ebben az országban.De hála Istennek még sincsennek már annyian,hogy ők döntsenek!Nagyon remélem,hogy soha többé az életben míg létezik ez a kis Magyarország a Gyurcsányista továbbá az MSZP "kis rétegű rajogó tábora"-val együtt már semmi más nem lesz a jövőben mint LEVEGŐ!!!!
De ahogy olvasom emberi hozzá állásotokat, szívesebben néznétek az embereket a híd alatt,az utcán úgy,hogy még a bedőlt hitelük kamatát is cipelik a vállukon.Válaszoljatok ki is az elme beteg?Volna számotokra egy javaslatom.Változtassátok meg a neveteket Sátánistáknak. Ámbár rájuk nézve is csak szégyenfolt lennétek ,ugyanis rajtuk is túl tesztek.A köpönyeg forgatás viszont nagyon jól áll nektek!De hát szégyen foltnak is kell valakiknek lennie.
| This discussion has been closed. |
Re: Azért, mert azoknak a lakásoknak az adás-vételére már létrejöttek különböző HIÉNA cégek, akik az
#17: -
Megveszik semmiért, eladják jó drágán!!