A családok nevében

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) A családok nevében petíció automatikusan generált fórumtémája

L

#51 Re: Re:

2016-05-04 09:59

#23: András - Re:  

 Ne már! Ezt most komolyan gondolod, hogy ha valakit ott hagynak mondjuk a gyerekével, mert csak megcsinálni volt könnyű, ennek ellenére ő mindent megtesz azért, hogy szeretetben felnevelje és valamilyen szinten biztosítsa neki a teljes családi érzést, azt te nem nevezed családnak, mert nincs ott a hím? (Férfinak most ne nevezzük, annak nem a gyerekcsinálási képesség a lényege.)
Mégis akkor milyen szóval illetnéd azt a szeretettteli közösséget, ahol egy Anya neveli a gyermekét - és igen, egyedül, mert így járt, így döntött stb. ?
A család szót kisajátítani egy viszonylag szűk réteg számára - bármennyire is az volna a jó állapot: papa-mama-gyerek és sok-sok szeretet - nemhogy nem fair, de valóban bántó azokkal szemben, akik bármilyen okból is, de egyedül nevelik a gyermekeiket.

michael

#52 Re:

2016-05-04 19:44

#1: -  

Hogy ki ő? Magyarország miniszterelnöke, a lába nyomába sem nagyon léphetnének itt sokan. Aztán mi a baj azzal, hogy kimondja az igazságot, ami minden normálisan gondolkodó, liberális métellyel meg nem fertőzött ember véleménye. 


Vendég

#53

2016-05-04 23:18

Némileg messzire ment a miniszterelnök.Szinte már nincs akibe ne kötött volna bele.Ez egy ujabb diszkrimináló, meggondolatlan és felelőtlen kijelentése. Sajnos a bocsánatkérés esetleg némi erkölcsi elégtételt adhat, ugyanakkor ugy vélem, jelen helyzetben a nagyzási mániájában elszállva ha kijelent valamit, sajnos ugy is cselekszenek, és a szavait készpénznek veszik. Észre kellene venni, ezek mind az emberek összeugrasztására irányulnak. Mindamellett a bocsánatkérése teljes joggal elvárható....lenne.


Vendég

#54 Re: Re:

2016-05-04 23:24

#52: michael - Re:  

 Már bocsánat, de ha valaki miniszterlnök, akkor felelőtlenül és eszeveszetten nyilatkozgathat, és teremthet le embereket, határozhat meg kapcsolatokat, és rombolhatja le emberek életképét? Mitől nem lehet a nyomába lépni? Őt is anya szülte ugyanolyan ember mint sokan mások, semmivel sem több. Igazság? Attól hogy ő mondja már igazság és szentirás? Ne vicceljünk kéremszépen.  Ez csak egy torzult agyszülemény, amely tárgyiasult egy szolga szájából kipottyanva. Mert szolga ő, mindannyiunk szolgája. De sajnos nem érdemli meg a bizalmat. Sajnálom. És nem vagyok semmiféle liberális métellyel fertőzött, csakcsupán józan humánus homo sapiens.

Michael

#55 Re: Re: Re:

2016-05-05 07:38

#54: - Re: Re:  

 Ime, ez az, a tekintelytisztelet kihalt a vilagban. Mert ugyan mi rosszat mondott a miniszterelnok? Csak annyit, hogy csalad a maga teljessegeben egy ferfi es egy no hazassagabol szuletik. Persze kesobb a valasok nagy szama miatt ez sokszor csonka csaladda valik. Felhaborodasomnak azert adtam csak hangot, mert mar vegtelenul idegesit ez a ballib kakan is csomot kereso stilus. Azon meg nem nagyon lehet segiteni, aki szovegertesbol gyenge...


Vendég

#56 Re: Re: Re:

2016-05-05 07:43

#51: L - Re: Re:  

 Tetszik vagy nem, az nem csalad, hanem csak egy eletforma. Mar mindent megfertoz ez a gaz eletellenes liberalis felfogas, a fogalmainkat is ki akarja lugozni es osszeveszejt mindenkit mindenkivel, mint ahogy ezt ez az eszement peticio is mutatja.


Vendég

#57 Re: Re: Re:

2016-05-05 07:47

#27: Kamupipőke - Re: Re:  

 A miniszterelnok nem hulye, hanem felnott ahhoz a feladathoz, amit most be kell toltenie, ellentetben azokkal, akik csak mocskot es ragalmat kepesek ra szorni, de a haza javat egy ujjal se segitik elo.


Vendég

#58 Re: Re: Re:

2016-05-05 07:49

#40: - Re: Re:  

 Minosithetetlen hozzaszolas, max az irojat minositi.


Vendég

#59 Re: Ez tetszik:

2016-05-05 08:27

#8: - Ez tetszik: 

 Most miert kell ezen csodalkozni? Magyarsag es allamisag nem azonos fogalmak

LeafegyvertVilágos

#60 Re: Ez tetszik:

2016-05-07 01:01

#8: - Ez tetszik: 

Igen, van egy több ezer éves magyar hagyomány, hogy papa+mama=gyerekek, és ennek a hagyománynak a bizonyítéka, hogy még nem haltunk ki. A mai tudományos technikai szinten sincs rá jobb módszer, hogy a magyarság mint nemzet fennmaradjon.