A családok nevében
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Jelenleg az általa összehozott "centrális politikai erőtér"-nek ő áll a középpontjában, tehát ő "A FŐNÖK", aki megmondja, mi merre, hány lépés. Hogy politikusként, mint a közélet, "közjó" alakítója hogyan működik, az erősen véleményes (szerintem nagyon nem oké), de nagyon ügyes hatalomtechnikus. Viszont a politika rendszer a társadalmat is minősíti, tehát a mai magyar társadalom ezt igényli, ezt tudja "kitermelni". A jelenlegi miniszterelnök és a "NER" következmény, nem ok.
Re:
melyik gyermek hogyan nevelkedik és mi a család (teljes vagy csonka) két külön fogalom. miért kell megsértődni tényeken?
Re: Re:
ez nem fogalmi vita, hanem erkölcsi-politikai. család az, ahol az emberek együtt élnek, összetartoznak és törődnek egymással
Ez tetszik:
Orbán Viktor 2016. május 1-én az MTI állítása szerint többek között a következőket nyilatkozta a portugál Expresso c. lapnak:
"Világossá tesszük azt, hogy csak egy férfi és egy nő házasodhat össze és alapíthat családot. [...] Ha egy ember egy másikkal él együtt és nem akarnak gyerekeket, nem ápolja a több ezer éves magyar hagyományt, amelynek értelmében a férfi és a nő házasodik. Ha egy férfi és egy nő együtt él, összeházasodik, gyerekeik születnek, ezt hívjuk családnak."
Mindannyian ismerünk házasságban élőket, akik egymást marják évtizedeken keresztül, megnyomorítva lélekben a gyermekeiket. Ez nem család, hiába van papír róla !!. A gyermeküket egyedül nevelők is családot alkotnak, a legtöbb esetben sokkal harmonikusabbat, mint egy alkoholista, verekedő, terrorizáló apával, vagy méltatlan anyával. 50 évet éltem egyetlen házasságban a fiam is abban él és a családban csaknem mindenki. Kikérem magamnak, hogy a diplomás lányomat aki úgy döntött, hogy egyedül él másodrangúnak kezelje egy olyan ember, akinek fogalma sincs arról, hogy mit beszél. D. Tamás eu képviselő, fidesz alapító, ha jól tudom sokadik házasságában él, a gyerekeit nevelik az elvált anyák.
Miféle házasságok voltak ezek. ?!
Re:
A miniszerelnök itt családalapításról beszél. A gyerekét egyedül nevelő nő, ugyan család, de ő nem alapított családot. Remélem érthető a különbség.
Re:
Egyrészt nyilván család vagytok, de itt családalapításról volt szó. Ez magyarul szerintem férfi és nő tartós kapcsolatát jelenti akik gyerekeket nevelnek. Ti nem így lettetek család.
| This discussion has been closed. |