STOP KEVÉSVÉRŰSÉG!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Egyetlen eset történt márciusban Magyarországon.
azt hiszem a kommentelő valahol a Marson élhet... kezdj egy kicsit informálódni a badarságok előtt
Nem lesz ez egyszerű menet. A versenyek pénzt hoznak.... :/ Kicsit most/megint össze kell fognunk mert különben a pénz beszél majd...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Kedves petíciót alá íratni akarók!a rémhír keltése én simán büntetném!ha jól tájékozódnátok,tudnátok,hogy a hivatalos versenyekre be sem léphetnek olyan lovak,akik nincsenek szűrve,vakcinázva!!!!a szerológiA azt is kimutatja,ha egy ló nem beteg,hanem 4-5 éve átesett egy Fkv fertőzésen és most hordozo'....
Téves az az állítás, hogy 1996 óta "mentes" volt Magyarország. 2012-ben 8, 2013-ban 6, 2014-ben 7 esetet diagnosztizáltak. A mostani eset fokozott figyelemre int minket, de szignifikánsan nem roszabb a helyzet, mint az elmúlt évek!
Re:
Havonta több versenyre jár lovardánk Pest megyében eddig kizárólag a Tattersalban tapasztaltam, hogy ellenőrzik a lovak útlevelét!! Tehát ez nem garancia semmire ezért lovardánk önként elállt a versenyzéstől az idei szezonban!
A Facebookon nem fogunk sokat elérni.....Csak akkor ha bekeményítünk , és kiállunk azért amiért harcolunk.Sajnos a többség ezt nem veszi komolyan..tipikus Magyar mentalitás..-mint a birkák !!!Vagy sajtó vagy semmi ,és ezt nekünk kell megtenni.
Gyerünk!!! :)
Az én versenyistállómban is lemondtak a versenyről a lovasok.(többek között én is) A lovainkért mindent!!
Szüneteltetni kell a versenyeket. Ennyit tehetünk, más nem csinál értünk semmit.
Mert fontosnak tartom, hogy megelőzzük a fertőzéseket, és ez akkor lehet eredményes, ha a szükséges intézkedéseket meghozzák az érintettek.
This comment has been removed by the author of the petition.
Legalabb olyan irta volna a peticiot, aki tud is irni...
Re:
Sajnos, megint Magyarország!! Miért nem ellenőrzik a versenyek előtt, a helyszínre érkezéskor a vérvétel megtörténtét és időpontját???? Ebben az országban már mindent meg lehet csinálni és le lehet tojni. Kétségbeejtő, hova züllött a lótartás, de talán egy-két ember tisztában van vele. Undorító, hogy a mindent leszarunk, semmit nem tartatunk be következtében ártatlan állatok haljanak meg. A lótartás és a lovaglás nem véletlenül úri sport, na de hol vagyunk már ettől. Hányni kell és minden területen csak az állat az áldozat.
| This discussion has been closed. |