MONDJ NEMET A NEPTUN ÁLTALÁNOS ISKOLA BEZÁRÁSÁRA!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Én 33 éves vagyok, a Neptunban (Frankovicsban) töltöttem gyermekéveim. Alsóban Stadler Erzsi néni, felsőben Benedek Anna néni volt az osztályfőnököm. A nővérem is oda járt. Tanulmányi versenyekre, szakkörökre jártam, sportoltam, a legkedvesebb emlékeim között vannak a kupák, amiket nyertünk. Az akkor kapott érmeket ma is nagy becsben tartom. Nem rohantunk haza, amikor vége volt a tanításnak. Nem utáltatták meg velünk a tanulást. Egy egyszerű számítástechnika szakkör terelt abba az irányba, hogy ma mérnöknek mondhatom magam.
Nem tudom mit jelent manapság, hogy 300 gyerek jár ide, mi annak idején kb 600-an voltunk (a háziasszonyképzősökkel együtt). Mindenhol kevesebb a gyerek. Tudok olyan vidéki iskoláról, ahol kb 60 gyerek van, és a 7-8. osztály másik faluba jár, de életben tartják...
Nem hiszem, hogy olyan irányba kellene vinni ezt a dolgot, hogy "miért kínaiak", stb. Ez csak félreviszi az egészet, nem hiszem, hogy a kínaiak rámutattak a Neptunra és azt mondták, na az kell nekünk... Engem nem zavarnak, legyen nekik is iskolájuk. Csak ezt meg lehet másképp is csinálni. Nem kell, hogy mindenképpen rosszul járjon valaki. Aki az ellenkezőjét mondja, az hazudik.
Politikáról lehetne itt sok mindent írni, de ma ebben az országban ez teljesen felesleges. Talán annyit mégis, hogy senki ne hivatkozzon ésszerűségre, anyagiakra vagy ilyesmire! Hiszen itt dől a pénz mindenféle hülyeségre, csak arra nem, amire kéne...
Üdvözlettel:
Dubniczky Pál
egykori "b" osztályos tanuló
NE LEGYEN ISKOLA BEZÁRÁS!!
ÉRINTET SZÜLÖ KÉNT MODOK NEMET A NEPTUN SULI BEZÁRÁSÁRA A LÁNYOM SZINTEN NSI -S AZ ITTLÉVÓ TANITÓ SZAKEMBEREK MUNKÁJÁRA SZÜKSÉG VAN EGY MÁSIK ISKOLÁBAN NEM FOGJÁK A GYEREKEK MEGKAPNI AZT A TANITÁST AMIT A NEPTUNBAN EDDIG MEGKAPTAK RÁDÁSUL AZZAL TAKARÓZNAK MINDEN TANÁRT ÁT TUDNAK VENNI AMI MINT KIDERÜLT HAZUGSÁG .A SZÜLŐI ÉRTEKEZLETEN MENT A VETITÉS RENDESEN IGÉRETEKKEL TELE A PADLÁS!!!!!!! RÁDÁSUL RENGETEG SZÜLÖNEK SUJOS ANYAGI GONDOKAT OKOZ /PL BKV JEGY BÉRLET STB/ DE A GYEREKEK VESZITENEK A LEGTÖBBET MEGSZOKOTT LÉGKÖRT MEGFELELÖ TANITÁST OKTATÁST ELÖSEGITÖ TANÁROKAT AKIKET MEGSZERETTEK!!!!!
Az, hogy hagyták ilyen sorsra jutni ezt a sulit (is).
Mert a kislányom tanítókat választott ebben az iskolában, és nem csalódtunk !
Mert 6 órára járok dolgozni és a 80 év körüli nagyszülők ide tudják vinni a gyereket és a négy megállóra vagy még messzebb lévő iskolába már nem tudják vállalni.
Mert itt megkapja azt az angol nyelvü oktatást attól a tanártól akiben én, mint szülő is hiszek.
Mert a gyerek SZERET !!!! tényleg szeret iskolába járni !!! és a lényeg ezen van, ide szeret iskolába járni !!!!!
Raoulos diákként tudom mit éreztek. Fogjunk össze!
undorító de mit várhat az ember diák tanár
ez a két harmad hatalma
Kihasználatlan az iskola, az egy dolog. Sok pénzbe van egy kihasználatlan iskola, az is egy dolog.
De azért a szülőket megkérdezhették volna. Hátha hajlandóak lettek volna tandíjat fizetni, hogy az iskola ne legyen veszteség a kerületnek. Akkor nem kellett volna eladni az iskolát. Miért nem tették inkább fizetőssé?
Vegyük már észre, hogy az adómentesen áruló sárgák gazdagodása miatt kell menniük a piros iskolából a mi elszegényedett gyerekeinknek, vagyonosodni akaró narancs színű rablók kedvéért. Ameddig hagyjuk, hogy megtévesztett, sértődött idősök döntsék el, hogy ez az önző narancsos banda elrohassza az utódaink jövőjét, addig mi vagyunk a hibásak, ahogy képviselőjük mondja ÖNSORSRONTÓK.
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.