ELÉG! Tegyék biztonságossá a karcagi Gyarmati úti kereszteződést a 4-esen!

Alig múlik el hónap anélkül, hogy ne lenne egy komoly sérüléssel, vagy éppen halállal járó baleset a 4-es úton- a Karcag határában - a 163 km-nél lévő lévő Gyarmati úti kereszteződésben. A kereszteződés hosszú évtizedek óta az egyik legveszélyesebb pontja a 4-es útnak.  Egy minap történt újabb halálos baleset hívta fel  ismételten a figyelmet arra, hogy a kereszteződés biztonságossá tétele tovább nem várhat! 

(http://videk.ma/2019/05/fotok-a-karcagi-halalos-baleset-helyszinerol-a-4-es-foutrol/)

Akár körforgalommal, vagy lámpával, vagy más megoldással, de mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a munkába vagy iskolába járók és a tranzitban az úton utazók biztonságosan haladhassanak itt el. 

Az aláírásgyűjtés célja éppen ez: Szeretnénk elérni a 4-es út kereszteződésének mihamarábbi biztonságossá tételét, hogy az újabb balesetek és halálesetek megakadályozhatók legyenek! 

Támogasd aláírásoddal kezdeményezésünket, hogy azt eljuttathassuk az út fejlesztésben illetékes döntéshozókhoz, hatóságokhoz!

 

Kép a kereszteződésről: 

(Forrás: Google Street View) gyarmati_út.jpg


Lukács László György    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Lukács László György, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook