Elég a karbidágyúzók csendháborításából!

Tíz évvel ezelőtt Cegléden háborút indítottak a nagygazda földművelő parasztok mezőgazdasági gáz- avagy karbidágyúval ellenünk, fegyvertelenek ellen, hogy tönkretegyék az életünket. Csendháborítást követnek el a kárunkra. Az erős összefogás – más hasonló sorsú települések lakóival –, továbbá a beadványok, feljelentések, szervezkedések fegyverével kell visszaválaszolnunk nekik! Ha eleged van a folyamatosan dübörgő ágyúzás idegtépő zajából, akkor írd alá az ívet! Feljelentést tettem a Ceglédi Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen. Várjuk a választ. Ha nem járunk sikerrel, minden fórumot megkeresünk, amelyek segíteni tudnak, hogy a földművelő parasztok korszerübb védekezést alkalmazzanak: lézeres, ultrangos riasztót, forgó fémtükröt. Az EU-s földalapú támogatásból talán telik nekik! Elég a hazug szövegből, hogy ez az elavult szerkezet az egyetlen hatásos védekezési eszköz!

karbidágyú.jpg

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Zimonyi Zita petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...