Mentsük meg a budaörsi fákat!

Tiltakozom az ellen, hogy a Budaörsi Önkormányzat olyan határozatokat hozzon (pl. a jelenlegi 25%-os beépíthetőséget megemelje 40%-ra), amelyek lehetővé teszik azt, hogy az M1-M7 autópálya, a Baross utca és a Decathlon sportáruház által határolt területen 6000m2 alapterületnél nagyobb áruház épüljön, és a területen található erdő kivágásra kerüljön. Felszólítom a Budaörsi Önkormányzatot, hogy akadályozza meg az előkészítés alatt álló Bauhaus beruházás megvalósítását azzal, hogy nem adja, ill. cseréli el a Budaörs, belterület 4147 hrsz-on nyilvántartott út megjelölésű önkormányzati tulajdonú területet.

Lakhelyünk nyugalmáért és a fákért!    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Lakhelyünk nyugalmáért és a fákért!, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.