Az önkormányzat térjen vissza a régi rend szerinti lomtalanítási módhoz.

Az elmúlt években a Dunaharaszti Önkormányzat megszüntette az egèsz városban egyszerre zajló èvi egy alkalmas lomtalanítási rendszert. Az új módszer azonban -amelyben telefonon jelentkezve X nap múlva jönnek és elviszik a 2m3 lomodat- nem működik megfelelően, a meghatározott napon èrkező lomtalanítók miatt ráadásul 1 nap szabadságot ki kell venni mert csak kapun belül pakolhatsz össze. A korábbi gyakorlatnak megfelelően a lomtalanítás tervezhető volt, mindenki a jeles napig tartogatta a dolgait, S nem kivitte a határban, így a petíciót aláírók kérik a régi rendszerű lomtalanítási mód visszaállítását.

Az aláírással engedélyezem Bujdosó Ambrus, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.