Az EMBEREK petíciója

Magyarország minden demokratikus ellenzéki  pártjához,szervezetéhez,egyesületéhez!!!!!!

 

Magyarországon fél évszázada nem látott méreteket öltött a nyomor, a munkanélküliség, a kilátástalanság.Naponta kísérelnek meg többen öngyilkosságot elkeseredettségükben. 4 millió honfitársunk él a létminimum alatt,gyerekek százezrei éheznek! Mindezt a kormány felelőtlen gazdaság-  és szociálpolitikája miatt! Ha nem történik változás,a télen elképesztően sokan fognak  "éhenfagyni"!!

Ezért mi,az EMBEREK,  K Ö V E T E L J Ü K    Önöktől,hogy végre ne csak beszéljenek az összefogásról!!!!!!!  Tegyék félre egyéni szimpátiájukat,sérelmeiket és politikai ambícióikat, s  egységben, velünk az Emberekkel közösen tegyenek meg mindent,hogy megállítsák a kormány ámokfutását!!!
Mutassák meg tagjaiknak,szimpatizánsaiknak,csatlakozóiknak,hogy méltók bizalmukra, hogy velük és értük vannak! Adjanak példát azoknak,akik még félnek kiállni és követelni jogaikat! Lépjenek azokért,akik már anyagi vagy fizikai korlátaik miatt nem képesek erre!Bizonyítsuk be mindnyájan,együtt,hogy:

 

"Habár fölűl a gálya,

S alúl a víznek árja,

Azért a víz az úr!"
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )