Álljunk ki a Kun-Mediátor Károsultak mellett

A petíció célja, hogy a közösség erejével, összefogással felfigyeljenek a Kun-Mediátor ügyre, az őket ért igazságtalanságokra és elérjék a Károsultak, hogy kártalanítást kapjanak.
A károsultak mára elkeseredtek, a kis megtakarításaik elvesztése által több száz család élete vált lehetetlenné.
Folyamatosan zárt ajtókba ütköznek, hiába vártak türelmesen két éven át valamilyen segítségre, hogy pozitív fordulatot vegyen az ügy, de az ellenkezőjét tapasztalják, nem áll az ügy mellé senki.

 

Dobrai Sándorné (Bróker Marcsi) A Kun-Mediátor Kft. vezetője, köztiszteletben álló személy volt 2015.04.15-ig, amikor is 180 fokot fordult vele, s a károsultakkal is az „Élet”.
Aktatáskányi okiratokkal, PSZÁF engedélyekkel igazoltan verte át a kis és nagy embereket, a középfokú és több diplomás végzettségű felsővezetőket is.
Fő tevékenységi köre utazásközvetítés volt, de 2013.02.20-án cégbírósági bejegyzés is történt:

·         Bróker

·         Egyéb pénzügyi kiegészítő tevékenység

·         Értékpapír árutőzsdei ügynök

Az MNB látóterében is jelen volt, hiszen aktív státusza volt pénzváltói tevékenységre.

Közel 15 éven át szemrebbenés nélkül becsapta és megtévesztette az embereket, aki előtte évtizedeken keresztül a karcagi OTP bankfiók igazgatóhelyettese volt.
Dobrai Sándorné, a Kun Mediátor Kft. vezetője, Kiemelt Függő Közvetítő (MNB engedéllyel) volt a Takarékszövetkezetnél.
Mindenkit meggyőzött cége működésének hitelességéről különböző érvekkel, az egyik volt: „OTP Deviza Bankbetétben vannak lekötve a törzstőkék, amelyek OBA védettség alatt állnak”.

Rengeteg igazságtalanság történt az elmúlt 2 év alatt:
- Dobrai Sándorné veje, aki 30% résztulajdonos volt a Kft.-nél, nem lett az ügyben gyanúsított, és nem zárolták időben a család vagyonát, a Múzeumkert Zrt.-t sem.
- Hol van a Bankok felelőssége? A pénzmosási törvényt nem tartották be, nem jelentették az MNB felé a napi szintű sokmilliós pénzmozgást.
- 2017. Júniusában több internetes hírportálon megjelent, hogy 33 károsult kapott az J-N-Sz Megyei Főügyészségtől határozatot, hogy elévülés miatt megszüntették az eljárást a csalás bűncselekményben.
- Az egyik Kun Mediátor Károsultakat segítő ügyvéd kérelemmel fordult a NAV-hoz, a Főügyészséghez, Dr. Windisch László MNB alelnökhöz, Varga Mihály Pénzügyminiszterhez, de a mai napig, a károsultak megsegítésére nem érkezett érdemi válasz.

A Kun Mediátor Károsultak az őket ért igazságtalanságok miatt úgy érzik, és ha nem kapnak segítséget, amiből kártalanítsák őket, akkor Nemzetközi Fórum elé viszik az ügyet. Ahelyett, hogy Karcag városába hatalmas beruházásokra költenének: „Sámándobot telepítenek, és műfüves pályát építenek”, ebből a pénzösszegből elsősorban a Kun-Mediátor Károsultakat kellene kárpótolni, a város vezetőségének, Minisztereinknek!

Ha Ön is egyetért a petícióval, kérem, támogassa a Károsultakat aláírásával, melyet hálásan megköszönnek.

/Aki nem szeretné hogy a neve nyílvánosan szerepeljen, egy gombnyomás és anonim marad./


Kun Mediátor Károsultak    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével