A határidők valamint vizsgaidőszakok, beleértve az államvizsga időszak racionalizálása felsőoktatási képzésekben.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel, egyetemi hallgatókként sokunk számára nem volt lehetőség a szakdolgozati munka érdemleges befejezésére. Ennek okán a határidők és vizsgaidőszakok reális keretek közötti csúsztatását szeretnénk indítványozni. A laboratóriumi, egyéb gyakorlati, illetve könyvtári munkát igénylő szakok, mint például a bölcsész , természettudományi vagy medikus képzések esetén közel lehetetlen a tisztességes záró vizsgára való felkészülés, valamint a szakdolgozat korrekt elkészítése időben.

Az aláírással engedélyezem Papp Nándor, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.