A Divinas színdarab Gabriela Spaniccal hódítsa meg hazánkat is!

A 2011-es év sikere után újra felmerült az a gondolat, hogy az idei évben Gabriela Spanic, a szappanoperák egyik népszerű alakja Magyarországra látogasson. Bizonyára már mindenki értesült arról, hogy december elején Gaby hét sikeres sorozatsztárral karöltve, egy új bemutatóval érkezett Mexikóvárosba, amely a Divinas címet viseli.

Az előadásról bővebb információ itt olvasható: received_1857403937702472.jpeg

A tervek szerint meghódítják Latin-Amerikát, az Egyesült Államokat, sőt még beterveztek néhány fellépést Spanyolországba is. Úgy gondoljuk, hogy a hazai közönség is lelkesen tekintené meg az előadást, és a magyar rajongótábor hatalmas létszámban képviselné magát a nézőtéren.

Ha te is szívesen megtekintenéd a színdarabot, ahol Gabriela Spanic mellett találkozhatnál akár Ana Patricia Rojoval, Lupita Ferrerel, vagy a Divinas más sztárjaival, akkor írd alá a petíciót!

Mutassuk meg a szervezőknek, hogy mennyien vagyunk, és indokoltnak lássák azt, hogy kedvenceink Magyarországra látogassanak!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Nikoletta, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook