Budapest 1-es választókerületében szavazó választópolgárok nyílt levele a vk. ellenzéki képviselőjelöltjeihez az összefogásért

Tisztelt BP01-es választókerületben szavazó választópolgár-társaim!

Ha Önök is tanácstalanok a választókerületünkben előállt patthelyzet miatt, és szeretnék, ha egyértelmű lenne, hogyan kell szavaznunk április 8-án a kormányváltás érdekében, kérem, fontolják meg az alábbi petíció aláírását. A BP06-os választókerület példáját követve mi is szeretnénk elküldeni ez a petíciót az érintett ellenzéki képviselőjelölteknek, ezzel is kifejezve, hogy a kormányváltó többség világos helyzetet és valódi esélyt szeretne a választásokon.

PETÍCIÓ

Csárdi Antal (LMP)

Fekete-Győr András (Momentum)

Juhász Péter (Együtt)

Losonczy Pál (Jobbik)

V. Naszályi Márta (MSZP-Párbeszéd)

Budapest 01-es számú választókerületének ellenzéki egyéni képviselőjelöltjeihez Budapest, 2018. március 19-én, három héttel a választások előtt

 

Tisztelt Képviselőjelöltek!

Mint bizonyára Önök is tudják, a kormányváltást akaró választók évek óta egyre növekvő elégedetlenséggel figyelik a demokratikus ellenzéki erők szétforgácsolódását és ezzel párhuzamosan a Fidesz-KDNP mint kormányzó pártalakulat lebonthatatlannak tűnő túlhatalmát. Mély aggodalommal tölt el bennünket, hogy az ellenzéki pártok, minden szándéknyilatkozat ellenére, még mindig nem fogtak össze. Külön-külön jelölteket indítanak a választókörzetekben. A kormányváltást fontosnak tartó választók többsége tanácstalan.

Alulírottak, Budapest 01-es választókerületében élő, dolgozó, itt vállalkozást, üzletet működtető polgárok ezúton tisztelettel arra kérjük Önöket mint a választókerület egyéni képviselőjelöltjeit, hogy haladéktalanul egyeztessenek egy közös jelölt megnevezéséről és a többiek koordinált visszalépéséről! Továbbá arra kérjük Önöket, a koordináció során vegyék figyelembe a Közös Ország Mozgalom megbízásából készült felmérés eredményét, mert – minden esetlegessége mellett – még mindig ez a felmérés szolgál a legmegbízhatóbb adatokkal. 

Tisztában vagyunk vele, hogy ez nehéz döntés. Azt is tudjuk, hogy a mandátum lehetőségéről való esetleges lemondás ellentmond az Önök tiszteletre méltó politikai ambícióinak. Kérjük, ezzel együtt fontolják meg kérésünket! Ha most, az esélyeket latolgatva egy jelölt kivételével visszalépnek és erősítik a legesélyesebb jelölt mandátumhoz jutását, azzal mindannyian kivívják az itt élő, kormányváltást akaró választók maximális tiszteletét és bizalmát. Márpedig a polgárok tisztelete és bizalma a legtartósabb politikai tőke.

Gyors döntésükben bízva, őszinte nagyrabecsüléssel

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom dr. Wagner Veronika petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...