2 napos osztálykirándulásért a Zrínyiben

Sziasztok, Lorin vagyok a 11.b osztályból. Az a helyzet, hogy iskolánkban a kétnapos kirándulásokat nem fogják megtartani azért, mert a Tankerület nem akarja kifizetni az osztályfőnököket az ott töltött munkájukért. Ezért megkérnék mindenkit, aki nem ért ezzel egyet, hogy írja alá ezt a petíciót, mert ezek az osztálykirándulások a gimnáziumi éveink meghatározó programjai! Diákok, tanárok, osztályfőnökök, szülők ne fogjátok vissza magatokat!

Kérlek benneteket, hogy jelöljétek meg városnál, vagy megjegyzésben, hogy a X. kerületi iskolához tartoztok, ez fontos lehet majd az elbíráláskor!

Az aláírással felhatalmazom Prekopa Lorin 11.b petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.