2 napos osztálykirándulásért a Zrínyiben

Sziasztok, Lorin vagyok a 11.b osztályból. Iskolánkban az érettségi szünetben kétnapos osztálykirándulásra szoktak menni a diákok, a végzősök pedig előtte ősszel ugyanígy. Idén erre nem kerül sor, hacsak össze nem fogunk az ügy érdekében. A kétnapos kirándulás azért marad el, mert a Tankerület nem szeretné kifizetni az osztályfőnököknek a plusz munkájukért járó bérüket, de még a kirándulással járó költségeket sem.
Ezzel a petícióval azt szeretnénk elérni, hogy a Tankerület ezt kifizesse a tanárainknak, ezáltal a kirándulás összehozza az osztályt, és még az osztályfőnökök is közelebb kerüljenek a tanítványaikhoz. Ezek a kirándulások a gimnáziumi éveink meghatározó programjai. Kérnék mindenkit aki ezzel egyet ért, hogy írja alá a petíciót!

Légyszíves jelöljétek meg városnál, vagy megjegyzésben, hogy a X. kerületi iskolához tartoztok, ez fontos lehet majd az elbíráláskor!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Prekopa Lorin 11.b petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...