24 órás állatkórházi ügyeletet Békéscsabára

Kedves Olvasó!

Sajnos Békéscsabán nincs 24 órás ügyelet a beteg állatok részére. A petíció azért jött létre, hogy ez változzon. Vannak sürgős esetek, amik nem várhatnak addig, még kinyit az állatorvosi rendelő, mert akkor már késő lesz. A petíció létrejöttének konkrét eseménye van. Egy barátom kutyáját 2018. július 8-án vélhetően megmérgezte egy ismeretlen személy. Mivel az állatorvosi rendelők zárva voltak, egy állatorvos sem válaszolt kétségbe esett hívásukra. Sheeldon kitartott reggelig, de addigra a szervezete súlyosan és visszafordíthatatlanul károsodott a méreg hatására. Az orvosok egy utolsó esélyt akartak adni neki, így azt javasolták még ne altassuk el. Sheeldon éjszakára görcsrohamokat kapott, folyamatosan, szünet nélkül, így a számára legjobb döntést kellett meghozni, nem várhattak vele reggelig, még kinyit az állatkórház.... Sajnos ma 2018. július 10-én 05:40-kor el kellett altatni Gyulán, ugyanis Békéscsabán egy állatorvos sem válaszolt a hívásokra. Sajnos, mivel nincs ügyelet, így nincs ki fogadja éjszaka a hívásokat, a gazdik pedig a legrosszabb éjszakán mennek keresztül és a poklok poklát élik át aggódva megéli-e a reggelt négylábú társuk.

Ezen szeretnénk változtatni. Mással is előfordulhat, hogy házikedvencének sürgős ellátásra lesz szüksége. Szeretnénk, hogy mással ez ne forduljon elő. Ne kelljen átélnie azt amit most Sheeldon és  gazdája átélt. Talán ha lett volna ügyelet, ahol időben ellátják még megmenekülhetett volna. Ezt már sosem tudjuk meg.

Nyugodj békében Sheeldon! A petíció veled kezdődik, de nem veled ér véget ha nem teszünk semmit. Mi felelünk az állatokért, ők a mi felelősségeink, csak mi szólalhatunk fel értük.

Kérem, minél többen írjuk alá, hogy  legyen 24 órás állatorvosi ügyelet Békéscsabán, hogy minden rászoruló állat időben megkapja az életmentő kezelést.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Krátky Éva petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...