Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen! petíció automatikusan generált fórumtémája

Neto

#326 Re: Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók!

2013-03-28 01:31

#2: Kokas Ignác - Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a mihez kell a tanulás és a tudás a cionizmushoz? Az egy PESTIS


Vendég

#327 Re: Re: Nevetésges ez a petíció

2013-03-28 01:57

#18: NIF szerkesztő - Re: Nevetésges ez a petíció

Neturei Karta! Ajánlom mindenki figyelmébe!!! Ez nem a CIONIZMUSRÓL, KORUNK PESTISÉRŐL--ÉPPENSÉGGEL AZ ELLEN LÉP FEL!!!!


Vendég

#328

2013-03-30 21:15

Nyilván való, hogy Hazánk tudatos lejáratása folyik a bal-liberális média és a sajtón keresztül. Valótlan és meg nem alapozott vádak özönével próbálják befolyásolni a nyugati közvéleményt, annak érdekében , hogy nyomást gyakoroljanak az önálló /szuverén/ demokratikus berendezkedésünk ellen.
tájékozódó

#329 ÖSSZE kellene már fognunk!

2013-05-19 16:03

DEMOKRATÁK-nak nevezettek!
Nincs baj a magyarországi zsidósággal!! A baj azokkal a zsidókkal van,akik magyarellenesek!!! Akik sátáni elszántsággal tiporják hazánk jó hírnevét külföldön, és bomlasztanak belföldön!!Nyughatatlan gonosz lelkek,akiket még a szemük villanásából is fel lehet ismerni!!A magyar amellett,hogy igen türelmes fajta,jó emberismerő is,ezt üzenem nekik! A fasizmusotokról pedig ennyit:HITLER ÉS ÉVA BRAUN IS ZSIDÓ VOLT!!!!!!! Akkor meg miről beszélünk? Az eredetileg "munkatáborokat" a cionisták építették az új hazába kivándorolni készülő zsidó testvéreik számára.El lehet olvasni itt: Nicholas De Large: A zsidó világ atlasza
HÍR

#330 APA,KEZDŐDIK! :-)

2013-05-19 16:20

#329: tájékozódó - ÖSSZE kellene már fognunk!

http://kuruc.info/galeriaN/2012/Tishreen_raketa.jpg...

#55606: - Re:

2013-05-19. 16:53

Szíria Tel-Avivra irányította rakétarendszerét - újabb zsidó provokáció esetén Aszad elnök kiadja a tűzparancsot

 

Készenlétbe helyezte legfejlettebb rakétarendszerét a szíriai kormány azzal az utasítással, hogy Tel-Avivra kell csapást mérni, ha Izrael újabb támadást hajt végre Szíriában - írta izraeli katonai forrásokat idézve a The Sunday Times.

A tekintélyes konzervatív vasárnapi brit lap értesülései szerint felderítő műholdak észlelték, amint a szíriai hadsereg előkészíti a Tisrin típusú föld-föld rakétaütegeket. Fejszál Mekdad szíriai külügyminiszter-helyettes a minap hadüzenetnek minősítette a Szíriában végrehajtott izraeli légicsapásokat, amelyek elsősorban rakétafejlesztési létesítmények, illetve a libanoni Hezbollah szervezetnek szánt iráni rakétaszállítmányok ellen irányultak.

A The Sunday Times által idézett izraeli védelmi szakértők szerint újabb izraeli légitámadás esetén Bassár el-Aszad szíriai elnöknek a megtorló válaszcsapáson kívül nemigen marad más lehetősége.
Uzi Rubin, Izrael első számú rakétaszakértője a brit lapnak elmondta: a Tisrin rakéták rendkívül pontosak, és súlyos károkat okozhatnak. Rubin szerint Szíriának jelentős készlete van ebből a rakétatípusból.
A szakértő szerint szíriai támadás esetén leállna a polgári légiközlekedés Izraelben, még akkor is, ha a rakéták nem közvetlenül a legnagyobb izraeli nemzetközi repülőtérre, a tel-avivi Ben Gurionra csapódnának be.
A The Sunday Times - amelynek hagyományosan megbízható hírforrásai vannak izraeli katonai, biztonságpolitikai és hírszerzési körökben - két héttel ezelőtt olyan értesülést közölt, hogy Izrael Törökországgal és arab országokkal közösen építene ki rakétavédelmi rendszert, bár nem elsősorban Szíriával, hanem Iránnal szemben. A brit lap forrásai szerint az összetett rendszer kifejlesztésében Izrael és Törökország mellett Szaúd-Arábia, Jordánia és az Egyesült Arab Emírségek venne részt.
Az Egyesült Államok által pártolt és szorgalmazott terv alapján az izraeli, török és arab katonai szakértők közös parancsnoki és ellenőrző központokban dolgoznának együtt. Izrael emellett valós idejű információszolgáltatást kapna a szaúdi és az emírségekbeli katonai radarállomásoktól, viszonzásképpen pedig hozzáférést engedne a partnerországoknak a magasan fejlett izraeli rakétaelhárító rendszerekhez és korai riasztásra kifejlesztett radarállomásainak adataihoz - írta május elején a brit lap.
(MTI)
Fissítés: Binjámin Netanjáhu nem tart, míg az izraeli hadsereg szóvivője nem tud a Tel-Avivra irányzott szíriai rakétákról
Binjámin Netanjáhu miniszterelnök a kormány mai ülésén reagált arra hírre, miszerint Szíria föld-föld rakétákat irányzott volna Tel-Avivra, és csapást mér a zsidó nagyvárosra, ha Izrael ismét megtámadja az arab ország területét. Az izraeli hadsereg szóvivője viszont nem tartja hitelesnek a névtelenül nyilatkozó személytől származó értesülést.
A The Sunday Times című londoni lap - amint arról portálunk is beszámolt - mai híre szerint Basár el-Ászád szíriai elnök utasítást adott hadseregének, hogy irányozzon Tisrín típusú föld-föld rakétákat Tel-Avivra, s abban az esetben, ha Izrael ismét támadást hajt végre a polgárháborúban álló szomszédos arab ország területe ellen, mérjen pusztító ellencsapást a zsidó nagyvárosra. A londoni újság meg nem nevezett "biztonsági forrás" információjára hivatkozva közölte a fenti hírt, amire izraeli részről rögtön reagált Binjámin Netanjáhu miniszterelnök és az izraeli hadsereg szóvivője.
Binjámin Netanjáhu az izraeli kormány vasárnapi ülésén a Tel-Avira irányított szíriai rakétákról szóló hírre reagálva kijelentette: kormánya továbbra is Izrael állam és az izraeli nép biztonságát tartja szem előtt, s ezért minden eszközzel megakadályozza a modern fegyverek átjátszását Szíriából a libanoni Hizbulláh sí'ita és más "terrorszervezetnek", írja a Válláh!Hádásot hírportál. Mint ismert, az izraeli légierő harci gépei néhány nappal ezelőtt azzal a megindokolással támadtak Damaszkuszhoz közeli célpontokat, hogy ott a Hizbulláhnak szánt iráni rakétákat tároltak.
Joáv Mordeháj vezérezredes, az izraeli hadsereg szóvivője a másik ismertebb személy, aki eddig reagált a londoni újságban napvilágot látott állításra.  a Tel-Avivra irányzott és állítólag készenléti állapotba helyezett szíriai rakétákról szóló hírre reagálva ezt írja: "A londoni The Sunday Times meg nem nevezett biztonsági tényezőre hivatkozik. Fogalmam nincs, kiről van szó, de az elmúlt két esztendő folyamán azt azért megtanulhattam, hogy fenntartásokkal kell kezelni az ilyen jellegű, valamilyen célt szolgáló hivatkozásokat, idézéseket. Mivel ismerem a titkosszolgálatnak (az ÁMÁN izraeli katonai titkosszolgálatról van szó - H. J.) a szíriai eseményekre vonatkozó álláspontját, az említett hivatkozást nem tartom hitelesnek, sőt inkább cáfolhatónak mondanám", vélekedik Facebook-oldalán Joáv Mordeháj, az izraeli hadsereg szóvivője

 


Vendég

#331 ILYEN "KIMŰVELT AGYAK" AKARJÁK NEKÜNK TANÍTANI A DEMOKRÁCIÁT...!!!!!!!!!!!!!!!

2013-05-22 09:59

#330: HÍR - APA,KEZDŐDIK! :-)

A zsidók nagy barátja érettségi nélkül vezeti az Európai Parlamentet

 

Érettségi vizsga nélkül tölti be az Európai Parlament elnöki tisztét Martin Schulz. Ez derül ki a német baloldali politikus önéletrajzából, ami a parlament honlapján olvasható.
A legnagyobb internetes enciklopédiában is az szerepel, hogy érettségi bizonyítvány nélkül hagyta ott a középiskolát (a Magyar Nemzet egy korábbi, a Der Spiegelben megjelentek alapján írt cikke szerint - a teljes írást lásd alább - egyszerűen kirúgták, mert kétszer megbukott), majd inni kezdett. Schulz a politikai karrierje előtt egy saját könyvesboltot vezetett. Az érettségi vizsgát később sem tette le.
Ezt azonban Brüsszelben nem nehezményezték, amikor a politikust az Európai Parlament elnökének jelölték. Az EP-elnök szóvivője a Hír Televíziónak megerősítette, hogy Martin Schulz a középiskolát sem fejezte be, de ez nem követelmény az uniós elnöki poszt betöltéséhez.
„Martin Schulz rendelkezik a szükséges képzettségekkel. Azért hadd idézem a híres amerikai írót, Mark Twaint, aki azt mondta, hogy soha nem keverhető össze a végzettsége a képzettségével. Az Európai Parlament elnöki tisztségének betöltéséhez nincs szükség egyetemi végzettségre. George Washington sem rendelkezett formálisan iskolai végzettséggel, és Abraham Lincoln sem. Ez persze nem jelenti azt, hogy az elnök úr ezekhez az emberekhez akarja hasonlítani magát, ez csak egy történelmi észrevétel” – mondta Marcin Grajewski, az Európai Parlament elnökének szóvivője.
(MNO nyomán)
Az említett, a Magyar Nemzetben április 13-án megjelent írás:
Alkohol, Nobel-díj és az öt odaégetett fasírozott
Karakterképek Martin Schulzról, az Európai Parlament baloldali elnökéről egy a Spiegelben közölt cikk nyomán.
Ezerkilencszáznyolcvan június 26-án Martin Schulz éjszaka négy órakor íróasztalánál ül lakásában Würselenben, és arra gondol, öngyilkos lesz.
Ezekkel a szavakkal kezdődik az írásait rendre körültekintő kutatásokkal megalapozó német Spiegel hetilap írása Martin Schulzról, az Európai Parlament szociáldemokrata elnökéről. A falu egyetlen rendőrének gyermeke, szolgálati lakásban nőtt föl, máig „kis proletárnak” nevezi magát, ezen az estén „holtrészegen jött haza, majd további fél üveg Martinit döntött magába. 24 éves, munka, barátnő, életkedv nélkül, tartozásai vannak és alkoholista.” Így folytatja a cikk: „32 évvel később, 2012. január 17-én Martin Schulz az Európai Parlament szónoki emelvényén áll Strasbourgban.” Ekkor választották a parlament elnökévé. A Spiegel szerint „az Európai Parlament Európa szürke egerének hat az olyan többi színtelen intézmény mellett, mint az állam- és kormányfők tanácsa és a bizottság”. „Schulz végre méltóságot akar a parlamentnek kölcsönözni, öntudatot és hatalmat.”
Vajon milyen ember a hétköznapokban a parlament elnöke, aki erőtlen intézményét olyan országokon végzett demokráciakövetelő erőgyakorlatokkal és tornamutatványokkal próbálja izmosítani, mint éppen hazánk? A következőkben a Spiegel néhány állítását idézzük, amely a politikus hozzájárulásával egy éven keresztül kísérte és figyelte tevékenységét. Egy müncheni vendéglőben adja beleegyezését, ahol, mint bárhol Németországban, nyugodtan mozoghat: bár tizennyolc éve parlamenti tag, az emberek nem ismerik föl. Egyetlen kikötése, hogy vérmérsékletéből adódó kiszólásait („marha”, „buta liba” és hasonlók) az újság nem idézi. Mindjárt egy első beszélgetés a német újságírókkal. Mit szeretne elérni? Hüvelykujj. Részt fog venni a tanács ülésein, és mindent elkövet az euró megmentéséért. Mutatóujj. A parlamentnek jelen kell lennie az euró megmentésének minden bizottságában. Középső ujj. A miniszterelnököknek gyakrabban kell Strasbourgba jönniük, és ott tetteikről számot adni. Gyűrűsujj. „Ötszázmillió embert képviselünk, de annyira figyelnek ránk, mint a pöcökhegyi kerületi önkormányzat üléseire.” Négy ujj áll a levegőben. „A hatalmasok féljenek a parlamenttől” – mondja az elnök, maga is erőt kíván gyűjteni saját szavaiból, majd hozzáteszi, valamennyi sejtje a hatalmat kívánja. Egy év elteltével a mérleg. Hüvelyk célját nem érte el. Mutatónak vannak némi eredményei. Középső és gyűrűs eredménytelen és esélytelen.
Amikor a miniszterelnökök találkoznak, a parlament elnöke üdvözölheti őket, majd el kell hagynia a termet, a valódi hatalmasok maguk közt maradnak. Schulz önbizalommal meséli, elődeinél hosszabb üdvözlőbeszédeket mondhat, kérdések is vannak, „megmértek, és súlyosnak találtak”, állítja. Az Európai Parlament érettségivel nem rendelkező elnöke (a tizenegyedik osztály után elbocsátották az iskolából, mert kétszer megbukott) hosszú ideig alárendeltnek érezte magát, mára azonban kisebbségi érzését a büszkeség váltotta föl; vitte valamire. Mégpedig iskolai végzettség nélkül, és azután, hogy első élettársa elhagyta, mert szünet nélkül részeg volt. Ma pedig… de nézzünk néhány további epizódot a Spiegel segítségével.
Angela Merkelt környezete hallatára minden nap csepüli, habár naponta felhívja. Büszke, hogy megkapta a kancellártól annak mobilszámát. „A többiek is tudják, hogy nekem megvan a száma.” Ez segít. Egy professzor a választási körzetében, Aachenben könyvet ír Az európai gondolkodás klasszikusai címmel. Írna-e a könyvbe egy tanulmányt Schulz „Európa hangadóiról”? „Én is benne vagyok?” – kérdezi.
Az EU a jövő válságait elkerülendő négy személyből álló csoportot hozott létre, hogy koncepciót dolgozzon ki, tagjai a tanács, a bizottság, a központi bank és az eurócsoport elnöke. A parlament eszükbe sem jutott. „Már megint kihagytak” – panaszolja Schulz. Szerintem megint Merkel van a dolog mögött.”
Két évtized alatt Schulz a szocialista mozgalomban rengeteg kapcsolatot épített. „Ha sokáig jelen vagy Európában, minden disznót megismersz”, mondja a Spiegel riporterének. Ennek ellenére a kormányfők tárgyalásakor rendre kiküldik az ülésekről, amit elfogadhatatlannak tart, mert az európai vezetők tekintélyuralmat gyakorolnak, ami nem engedhető meg a demokráciában. Ha ez így folytatódik, legközelebb nem megy ki a tanácskozásról, amikor szokás szerint kiküldik. „Ha kirúgnak, leülök az ajtó elé, táblát akasztok a nyakamba, amelyre fölírom: »Ez Angela Merkel demokráciaértelmezése! «” A kormányfők? Megbízhatatlanok. „A 27 ország közül valamelyikben mindig választási kampány van, az ottani miniszterelnök azt hiszi, hogy bármilyen szart beadhat.” (Schulz eredeti hangja.) A kormányfők mind csak a saját országukra gondolnak. Schulznak azonban megvan a receptje. „Csak egyetlen megoldás van: hatalomra kell jutnom. Minden hatalmat nekem!” Le kell törni a miniszterelnökök hatalmát, akikről úgy beszél, „mintha gyártulajdonosok lennének, akik elnyomják munkásaikat”.
Van Rompuy és Barroso mellett ülhet az EU-nak adott Nobel-békedíj átadásakor. Megegyeznek, ketten beszélnek, az érmet Schulz kapja. „Ugyan, beszédeik senkit nem érdekelnek, de a képek az éremmel bejárják a világot!” Kabinetfőnöke átadja neki az ünnepség ülésrendjét. „Hahó, megcsíptük! Én vagyok az egyes szám!” Az átadás után hárman ülnek a CNN stúdiójában, a riporter megpróbálja elmagyarázni, hogy miért ennyien, de látszik, valójában ő sem érti. Miért van az EU központja Brüsszelben, és a parlament Strasbourgban? Schulz Van Rompuyra mutat, aki válaszként nagy kört ír le kezével. A távolság évente az uniónak 200 millió dollárba kerül. „Ennek semmi értelme. Miért csinálják ezt?” – kérdezi a riporter. Este SMS a feleségtől: „Úgy izgultam miattad, hogy öt fasírozottat odaégettem.”
A Spiegel igazságos az elnökkel: leírja, hogy több hónapos kórházi elvonókúrát vállalt, igyekezett önmagát megismerni és fölépíteni. Rájött, hogy hajlamos önmaga túlértékelésére, túl magas célokat jelöl ki, mindig a nagyokkal szeretett volna együtt játszani, holott ehhez hiányoztak a képességei. „Meg kellett tanulnom a szerénységet”, állítja ma. Első barátnője, aki a sűrű alkoholkóma miatt hagyta el, ma büszke rá, s ezt mondja is neki, amikor egy hamburgi díjátadás végén odamegy hozzá gratulálni. Schulz is büszke önmagára. De kire lehet büszke Európa? És az európai Magyarország?
Boros János
A szerző egyetemi tanár





Vendég

#332 Re: Re: El lehet innen menni!

2013-07-25 16:58

#25: ptiszai - Re: El lehet innen menni!

Nem létezik olyan magyar állam, amely képes lenne megvédeni állampolgárai alapvető jogait és érdekét.

http://www.youtube.com/watch?v=07qjdfq6sok

Magyarország nemzetközi lejárató kampányaiban azonban nem erről van szó, hanem azt a rasszizmust hintik ránk a magyar lakosságra, amelyet pontosan ellenünk alkalmaznak. Ha van joga embernek más embereknek érdekébe fellépni, akkor érdemes ezen a genocidiumon és a LEHETSÉGES TEENDŐKÖN is elgondolkodni:

http://www.youtube.com/watch?v=bp3dlv2x9rw

Egy facebookon forúmozó demokrata linkjei-
UDAl- Shadowbull_1 fajzat erkölcsi példaképei:

(ÉS MÉG EZ ROHADÉK FÉREG MOCSKOLJA A JOBBIKOT!)
Nézzétek meg ezt a videót!

A New Yorki főrabbi 2 éven keresztül orális sex-el "gyógyitott" egy 12 éves kislányt:
http://www.youtube.com/watch?v=PVkrWpKM9kM

107 év börtönbüntetésre itélték ezt a mocskot !

Kacav miniszterelnök pedig 7 éves fegyházbüntetését tölti, mivel a titkárnőjét megerőszakolta..

D. Strauss Kahn (IMF) még az unokahugát is meg akarta erőszakolni, a sok szobalány mellett.

Egy izraeli katona, pedig egy 9 éves palesztin kislányba lőtte a géppisztoly
teljes tárát..

A Shin Bet izraeli titkosszolgálat vezetői nyiltan elismerik, hogy az izraeli hadsereg ugyanolyan mint a volt naci németek.

http://www.20min.ch/ausland/dossier/nahost/story/-Die-israelische-Armee-erinnert-an-die-Nazis--29360529


Mondjátok, miféle sátánfajzatokkal állunk itt szemben?

Kosh Nova

#333 Az Igazságról és a Tisztességről

2013-09-02 20:58

"NIF szerkesztő

#17 Re: Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók!"

Tisztelt NIF szerkesztő
Tartok tőle, kissé naiv a mai magyar valóságot illetően, ráadásul tévesen azt hiszi, hogy nemzetiségtől függ a tisztességesség, vagy a becsületesség. Sajnos az ilyesmi független a nemzetiségtől. Az ilyesmi javarészt a neveléstől, vagy annak hiányától függ. Ha igaz is amit a Talmudról írnak, attól még egyáltalán nem biztos, hogy minden héber származású, vagy hitű ember az alapján éli az életét (például Názáreti Jézus is héber ember volt, mégis komoly szellemi értéket tett le arra a bizonyos asztalra függetlenül a kései követőitől, vagy egy bizonyos Nagy Konstantin nevű Római császártól), és ha van is olyan héber ember, aki gójnak tekinti az eltérő nemzetiségűeket, akkor sem kéne lesüllyedni olyan mélyre, hogy általánosítva egyes népeket hasonlóképp megbélyegzünk és kirekesztünk. Ugyanis, ha így teszünk, akkor mi sem vagyunk jobbak, ráadásul a fogat fogért, szemet szemért elv olyan körforgást indíthat el, ami akár a teljes fajunk (Homo Sapiens Sapiens) kihalásához is (és számtalan egyéb faj kihalásához is) vezethet. Aki rosszat tesz azért őt magát büntessék meg, ne pedig a nemzetét bélyegezzék meg, mert ilyen alapon minden nemzet és minden ember egyaránt bűnös. Ma Magyarországon sajnos a Magyarok között van több tisztességtelen ember is, és nem azért, mert más nemzetiségű lenne, hanem azért, mert a saját érdekeit mások kárára akarja érvényesíteni, mert vagy rosszul nevelték, vagy egyáltalán nem nevelték. Tudja a problémákat nem a nemzetiségi alapú, vagy a rassz alapú hátrányos megkülönböztetés fogja megoldani, hanem a megértés, a tanulás és az összefogás a valódi Igazságért, a Békéért és a Gyermekeink Jövőjéért, hogy leszármazottaink egy békés és jobb világban élhessenek. Ezt a célt lehetetlen mások megalázásán, megbélyegzésén vagy halálán át elérni. Ennek a célnak az eléréséhez a negatív érzelmeinket (pl.: előítélet) háttérbe kell szorítanunk és az értelmünket előtérbe kell helyeznünk. Be kell látnunk, hogy a Nacionalizmusnak a kultúráról, a szellemi értékekről és a hagyományokról kell szólnia, nem pedig arról, hogy ki a jobb, az ősibb, vagy a kiválasztottabb, ez utóbbiak, ugyanis destruktívak és viszályt szítanak ezen a hét-milliárdos óriás családon belül (genetikai kutatások igazolják, hogy a Földön ma élő összes férfi ugyan attól a mintegy nyolcvan-ezer évvel ezelőtt élt ős férfitől származik, egészen pontosan az Y kromoszómájuk származik tőle!).
Ami a kettős állampolgárokat illeti: pusztán önmagában a kettős állampolgárság nem bűn és nem jelenti, hogy az ilyen személy automatikusan az Ország és/vagy a Nemzet (a Nép) ellen áskálódik, munkálkodik. Az ilyen gyanút, vagy vádat egy normális országban előbb bizonyítani kell, különben csupán rágalmazás, ami viszont bűn és büntetendő.
Ami az Isteni Bűnbocsánatot illeti: ahhoz előbb valódi bűnbánás kell, sajnos ezt az utóbbi pár ezer évben mind a papok, mind a hívők elfelejtették.
Ami a cionista összeesküvést illeti: a közvetett "bizonyítékokat" a bíróságok sem fogadják el és nem véletlenül, mert ha elfogadnák, akkor akár ártatlanok is börtönbe kerülhetnének (sajnos időnként még a bíróságok is összekeverik a közvetettet a közvetlennel, így valójában olykor ártatlanokat is elítélnek, de akkor is igyekezni kell csak közvetlen bizonyíték alapján ítélni)
Végül: remélem sikerült elég udvariasan előadnom véleményemet, és nem veszi azt sértésnek, vagy idegenszívűségnek.
Maradok Tisztelettel.

Vendég

#335 Re: "Azé a jövő, aki a múltat birtokolja "

2014-01-30 08:40

#49: Koppány - "Azé a jövő, aki a múltat birtokolja "

Mégis ki az aki szerinted ma Magyarországon élteti a Lenin fiúkat, Kun bélát, Szamuely Tibort, Rákosit, Gerőt, Münich Ferencet, Kádár Jánost?

Ki állította, hogy a vörös csillag liberális jelkép, Szent István, II. András, Mátyás Király, Zrinyi, Rákóczi, Szécheniy, Deák, Tisza rasszista antiszemita disznó?


Vendég

#336

2015-03-21 22:27

Gimnazista koromban szemelyesen ismertem Dr. Bokor Imret, Gyuszi batyam jo baratjat és tudom hogy oszinte magyarsaga, hazaszeretete megkerdojelezhetetlen. En is mely undorral olvasom a szamtalan magyarellenes kinyilvanulasokat. Ezek ellen is torvenyhozassal kell fellepni hogy ne tudjak bemocskolni dicsoseges nemzetunk hirnevet.

Vendég

#337

2015-09-25 09:11

Mert csak egy összefogàssal lehet ellentlépni a baloldali és
balliberàlis politika ellen!
Cini

#338 Re: Nevetésges ez a petíció

2015-09-25 09:31

#4: ptiszai - Nevetésges ez a petíció 

Nevetésges, ez nevetséges!

Kenessey Csaba Svájcban, egy 1956-ban menekült, nem iszlàmbaràt és jobbikellenes, mint Ön,

aki a forradalomról az újságokban olvasgat és olvasgatott.

Ö az életét mentve jött Svájcba, mert a terror ellen harcolt.Ez a fogalom Önnek biztos idegen.

Csodálkozom, hogy Magyarországon él és nem valahol Észak Koreában.

Mérnök úr, gondolom MSZP,Együtt stb.párti és tanithatatlan (Nehéz szó Önnek!)

Levele fogalmazása és a helyesirási hibái nem egy mérnökre utalnak, hanem legaszténiára

(a Google megadja a szó értelmét)

Szabó Károly 


Vendég

#339

2015-09-28 15:15

Mert teljes mértékben egyetértek vele.
Zürichi Vendég

#340 Re: azazel

2016-04-01 09:02

#8: ptiszai - azazel 

 Két hibát is felsoroltál:
-Teller Ede az atombomba-hidrogénbomba programban valo részvétele miatt nem kapott Nobel-Dijat! A magyar nyelvet viszont az egekbe magasztalta! Es nem volt cionista sem, Einsteinnal ellentétben.

-Neumann János anyja magyar báronö volt! E miatt a zsido propaganda nem nyomta az egekbe. Igy nem kapott sem Nobel Dijat, sem a legmagasabb matematikai kitüntetést! Hivatalos neve: Margittai Neumann János. A nemesi nevet Amerikaban igy alakitotta àt: John von Neumann.

Viszont megemlithetnéd, hisz köztudott, hogy Einstein magyar felesége matematikai zseni volt, aki a specialis relativitas elmélet matematikai modelljét megcsinalta! Eközben Einstein a Bern-i Talalmanyi Hivatalban "vagta a fat", vagyis napi több talalmanyi leirast kellett elemeznie, kijavitania, leveleznie a feltataloval, stb. Megszusszanni sem volt ideje, nemhogy vilagrengetö elméleteket dolgozzon ki. Az altalanos relativitas elméletet meg egy német professzor. Még Stephen Hawking is itt-ott beszurja ezeket az informaciokat a könyveiben. Einstein elsö felesége volt az elsö nöi tanarsegéd a Zürichi Müszaki Egyetemen, Thoman elméleti fizikai professzor mellett. Hiaba ösztökélte a professzort, hogy vegye fel Einsteint is, mert az azt mondta, hogy nincs meg a megfelelö tudasa sem, és tehetsége sem. Mindezek lejegyzett tények. Nézz utana könyvtàrakban vagy az interneten. Einstein megkapta a Nobel dijjal jaro nagy összeget is és azt azonnal atutalta a feleségének. 2 gyerekük volt, az egyik elmebeteg. A csaladjat többet sose latogatta meg. Unokaja most is él Baselben. Valasuk utan elvette feleségül a szintén zsido elsö unokahugat és azzal élt. Izrael elsö allamelnökének akartak megtenni a cionistak, de ezt nem fogadta el. A vilag feministai Einstein elsö feleségét a nagy martirjuknak tartjak!!! Hisz akkoriban a Curie férj-feleség együtt kaptak a Nobel dijat, amit Einstein valosaggal ellopott a feleségétöl.

Az allando magyar lebecsülés helyett jobb lenne az ilyen valosagtol elrugaszkodott dolgokat tisztazni!