Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen! petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#276 #Re

2012-12-14 10:36

SENKINÉL SEM VAGYUNK ALÁBBVALÓK (ez a megállapitás az  itt mocskolódó csúszómászókra nem vonatkozik!)



... hacsak velünk született szerénységünk, életünk minden pontjára ható, erős jólneveltségünk nem szorít bennünket az emberiség élménytárának alsó polcára.

Itt Amerikában, felnőtt korban eszméltem csak arra, hogy az európai „jólneveltséget”, szerénységet az amerikai, de a világ egyéb népei is butaságként, gyámoltalanságként könyvelik el, s nem tisztelik sem a jelenben, sem a múltban észlelt szerénységet. Az ilyen szerény nemzetek gúnyos példák központjaivá váltak Amerikában, mint például a butaság példájaként elénk állított lengyelek, „polákok”, élceik tömkelegében. Ugyanekkor eszembe jutott régi megállapításom, egyéni szintre hozva mindezt: mire kinevelték belőlünk az egyéniség írmagját is ifjú korunkban, jelentették ki nevelőink büszkén, hogy „most már valóban jólnevelt” kislányokká váltunk.

Itt nem akarok szembe helyezkedni őseink bölcsességével, mely szerint „az öndícséret...(nem a legjobb illatú...)”. Tudásunkért, műveltségünk hatalmas, ősi gyökereiért hálával tartozunk Istennek, s az azokat megőrző, átadó szülőknek és magyar társadalmunknak. De nagy különbség van a szerénység és saját értékeinket ismerő és fenntartó öntudat között. Magyar öntudatunkkal kötelességünk megőrizni minden, reánk hagyatékozott értéket: nyelvet, műveltséget, s hazát. Ha az első kettőt elhanyagoljuk, a harmadikat már megmenteni nem tudjuk. Hazánk mentése minden egyén életében megjelenő érték megőrzésével kezdődik, s ezek összessége adja azt a magyar műveltséget, mely hazánk számára meghatározó érték.

E mentési folyamat ezek szerint apró dolgokkal kezdődik. A jelenben feladatunk ősírásunkat, őstörténetünk igazságtartalmát megőrizni.



Egyéni síkon őrizzük meg:

Hazánk nevét, hiszen azt, hogy Magyarország és magyar nyelv a világ véletlenül sem ismeri, hivatalos okmányokon a külföldön soha elő nem fordul. (Ne csodálkozzunk, ha kétkedő történészek nem találják az ókorban, hiszen a maiban sem találnák a nyugat hivatalos papírjain a magyar nevet...)

Keresztneveinket idegenre fordítjuk, így válnak a Zsuzsannák Susanra, a Ferencek Francissá, az Imrék Emeryvé és folytathatnánk a sort. Ezt tettem jó magam is tudatlanságból. Ma már nem tenném.

Ez még a kisebb gond. De mind gyakrabban teljesen elhagyjuk magyar neveinket. Egy rokon gyermekének neve: Szittya Milán. Ugye szépen hangzik?

Mikor nevezi egy Teillerand leányát Gyöngyvérnek? Az angol Shakespeare fiát Botondnak, vagy Györgynek, így, feltéve a két pontos ékezetet? Ugye soha? Ez a soha nagyon könnyen szerénységünk következménye, hiszen minderről soha nem hallottak a nem magyar nyelvűek semmit. Hallottak a csehekről, s farkincás c betűjükről, vagy a franciák három különböző ékezetéről, s ezeket, amennyire a gépi írásműveltségük megengedi, fel is teszik. Hogy a magyarnak több magánhangzója van? Csodálkozhatnak, a nyomdászok, írók esetleg zsörtölődhetnek is, de mindezt ki kell bírniuk szegénykéknek. Számunkra viszont sokat jelent az, hogy neveinket nem kell elferdíteni, hanem úgy adjuk ezeket mások tudtára, ahogy azokat Édesanyánk mondotta nekünk. Ezzel őt tiszteljük első sorban! S önmagunkat is értékeljük: nem vagyunk névtelen senkik....

Álmomban egyszer érdekes választ kaptam azon kérdésemre, hogy miért nem értem látható eredményt egy bizonyos előadásommal. A válasz a következő volt: „Ha éhezőnek kenyeret akarsz adni, ne egy teljes cipót nyomj a szájába, hanem szeletenként nyújtsad neki.”

Magyar Adorján egyszer Balatonföldváron a vasúti átjárónál talált köveket átmentekor darabonként visszadobta helyükre, a töltésre. Egy hét alatt az átjáró tiszta volt. Ekkor ezt mondta: „Látja, így kell dolgainkat szépen, lassan rendbe tenni.”

Idegen ünnepeket kezdünk meghonosítani az amerikai üzleti harácsolás hatására. Így ünnepeljük Valentint, hogy az amerikai cég számtalan három dolláros lapot adhasson el, a szív alakú hitvány cukrokról nem is beszélve, de közben elfelejtjük a régi szív küldi szívnek szívből szívesen mondókánkat a tükrös mézeskalács szívvel együtt, s azt már igazán nem tarthatjuk ugye számon, hogy a Valentin név a palóc-magyar Bálint neveként a fény ünnepének érkeztét jelöli? Pedig a valentinos idegennek sok értékes lelki ajándékot adhatnánk, ha ennek eredetét és lényegét elmagyaráznánk neki.

Elfogadjuk, hogy a Karácsonyt németektől vettük át, s nem figyelünk bölcseink szavára, mely a magyar Karácsony hihetetlen ősiségéről és értelméről beszél, s nem vesszük észre, hogy csak nyelvünkben egy a fény és fenyő szó?

Ne vessük el értékeinket, életünk tartozékait, fenntartóit rosszul felfogott szerénységből. Higyjük el, az idegenek erősek, kibírják ezen apró változásokat, de ha ezek nem történnek meg, saját gerincünk roppan bele.

A jövő első néhány szeletke kenyere, melyekkel megajándékozhatjuk önmagunkat legyen a következő:

Használjuk magyar nevünket minden változtatás nélkül – ékezetekkel ékesítve, bárhova is vet a sors bennünket. (Nagy félreértést hozhat például, ha valaki a Török vezeték nevét Torokra változtatja idegenek kedvéért...) Követeljük kedvesen, de határozottan, hogy az idegenek alkalmazkodjanak neveink helyes írásához. És tanulják meg végre, hogy Budapest Budapest, s nem Peszt, mely szónak nem szép az angol jelentése...

Kereszteljük gyermekeinket őseink életével megszentelt magyar nevekre.

Naponta írjunk legalább egyetlen egy sort – például kedvenc versünk egy sorát – ősi rovásírásunkkal, nehogy eltévedjünk e hazában, ahol már szépen szaporodnak a rovásírásos helységtáblák, Friedrich Klára és Szakács Gábor áldozatos munkája nyomán.

Nagy örömmel tapasztaltam, hogy az olimpiai játékokon megjelenő, László keresztnevű honfitársunk már nem fordította nevét Lesly-re. Most már csak az ékezeteket hiányolom ezen esetben, de éltet a jövőbe vetett hit...

Utóljára, de nem utólsó sorban: Tudjuk azt, hogy magyarok vagyunk, s senki kedvéért ne írjuk, vagy mondjuk, hogy madjar, mahgar, madzsar vagy bármi más. Ezen alakokat ismerjük fel annak, amik: az idegen csak így tudja kiejteni a magyar szót: érthető, nyelvéből hiányzik a gy hangzó. A miénkből nem! Eredője a hazánkban született élet magja.

Tudnunk és hangoztatnunk kell, hogy magyarok vagyunk és hazánk Magyarország.

Őrizzük e nép lelkét, Istentudatát!

Isten áldjon és segítsen mindnyájunkat!

Tomory Zsuzsa


Vendég

#277 Re: Re: Re:

2012-12-14 11:20

#273: - Re: Re:

Én is egy idióta vagyok.

Itt vezetem le a feszültséget.

Jobb, mintha innék, vagy drogoznák.


Vendég

#278 Re: Re: Re: Nem lehet Gyöngyösi lenácizásának mögé elbújni…

2012-12-14 17:34

#271: - Re: Re: Nem lehet Gyöngyösi lenácizásának mögé elbújni…

Szerinted. /Megazegyüttizraelért mozgalom szerint/

 

Én meg azt mondom, hogy  álljanak ki az iraeli állampolgársággal is bíró magyarországi lakosok, akik döntéshelyzetben vannak. Mert addig itt nyugalom nem lesz. Lehet nácizni, meg törvényeket hozni, de az csak olaj a tűzre.

Elfogadom, hogy nekik 2 hazát adott a sors, nekem egyet. De ne ők diktáljanak  i t t.

magyar nép

#279 Re: Re: Le a fideSS-jobbikkal!!

2012-12-14 17:41

#275: - Re: LE A JOBBIKKAL

NEM KELL TÖBBÉ FASIZMUS!!!!!

A NYUGALOM, BÉKESSÉG, BÉKE ÉS DEMOKRÁCIKA ÉRDEKÉBEN:  LE A JOBBIKKAL!!!   - E NÉHÁNY SOR ÖNMAGÁÉRT BESZÉL, TE FÉLESZŰ, JOBBIKOS FASISZTA-NÁCI-BARÁT!!!!!   AZ ARANYTESTVÉREID, A FASISZTA ADOLF HITLER VEZÉRLETÉVEL, ÖSSZESZEDTÉK AZ EMBEREKET ÉS ÁLLAT MÓDJÁRA ELSZÁLLÍTOTTÁK ŐKET A TÖMEGGYILKOSSÁG HELYSZÍNÉRE, AHOL SZÓ SZERINT KIVÉGEZTÉK ŐKET. EZEK AZ EMBEREK NEM HÁBORÚBAN ELESETTEK, HANEM ELŐRE MEGFONTOLT SZÁNDÉKKAL ELKÖVETETT: TÖMEGGYILKOSSÁG ÁLDOZATAI LETTEK.

MINT LÁTHATOD, ARRÓL NEM IGEN ESIK SZÓ, HOGY HONFITÁRSAINK ELESTEK A HÁBORÚBAN, MERT SAJNOS, HOGY EGY HÁBORÚ EMBERÁLDOZATOKAT IS KÖVETEL. A HÁBORÚBA PEDIG A SZINTÉN FASISZTA-NÁCI-BARÁT HORTHY MIKLÓS RÁNGATTA BELE HAZÁNKAT.
EZÉRT ELÍTÉLJÜK A NÁCI-FASISZTA-BARÁT JOBBIKOT, AKIK MAGUKÉNAK VALLJÁK A HITLERI-HORTHY ESZMÉKET. SHAME.

Demokraták

#280 Re: Re: Re: Le a fideSS-jobbikkal!!

2012-12-14 17:41

#279: magyar nép - Re: Re: Le a fideSS-jobbikkal!!

LE A JOBBIKKAL!!!!!

A NYUGALOM, BÉKESSÉG, BÉKE ÉS DEMOKRÁCIKA ÉRDEKÉBEN:  LE A JOBBIKKAL!!!   - E NÉHÁNY SOR ÖNMAGÁÉRT BESZÉL, TE FÉLESZŰ, JOBBIKOS FASISZTA-NÁCI-BARÁT!!!!!   AZ ARANYTESTVÉREID, A FASISZTA ADOLF HITLER VEZÉRLETÉVEL, ÖSSZESZEDTÉK AZ EMBEREKET ÉS ÁLLAT MÓDJÁRA ELSZÁLLÍTOTTÁK ŐKET A TÖMEGGYILKOSSÁG HELYSZÍNÉRE, AHOL SZÓ SZERINT KIVÉGEZTÉK ŐKET. EZEK AZ EMBEREK NEM HÁBORÚBAN ELESETTEK, HANEM ELŐRE MEGFONTOLT SZÁNDÉKKAL ELKÖVETETT: TÖMEGGYILKOSSÁG ÁLDOZATAI LETTEK.

MINT LÁTHATOD, ARRÓL NEM IGEN ESIK SZÓ, HOGY HONFITÁRSAINK ELESTEK A HÁBORÚBAN, MERT SAJNOS, HOGY EGY HÁBORÚ EMBERÁLDOZATOKAT IS KÖVETEL. A HÁBORÚBA PEDIG A SZINTÉN FASISZTA-NÁCI-BARÁT HORTHY MIKLÓS RÁNGATTA BELE HAZÁNKAT.
EZÉRT ELÍTÉLJÜK A NÁCI-FASISZTA-BARÁT JOBBIKOT, AKIK MAGUKÉNAK VALLJÁK A HITLERI-HORTHY ESZMÉKET. SHAME.

Miksa

#281

2012-12-14 18:00


NYOLC ÉV ÉS 20,4 Mrd USD HIÁNYZIK MAGYARORSZÁG ÉLETÉBŐL


"A mi éveink" - Magyarország számokban 2002 - 2010


Igen, megcsináltátok !
Együtt! Most igyátok a levét! Kifogytunk a szóból, kifogytunk mindenünkből a kezetek nyomán.

Ti még soha nem voltatok éhesek azért, mert nincs munkátok! Ti még soha nem hajoltatok meg lesütött szemmel fizetésnapon, mert még volt munkátok! Amiről ma már látszik, hogy látszat.

4.000.000 magyar ember a szegénységi küszöb alatt tengődik! 3.000.000 ember ebben az országban naponta éhezik! Öregjeinknek nem tudunk segíteni, a szemünk előtt elsorvadnak. Teljes csődbe vittétek/engedtétek vinni ezt a csodálatos országot. Most is csak habosítjátok a nincset! A mi nincseinket. A hazug GDP mítoszát szajkózzátok a hónapok óta lebegtetett gazdasági összeomlás szélén is.

A bűn az bűn marad. Nagyobb kárt okoztatok, mint a világháborús szőnyegbombázások. Az utolsó szegnek is lába kélt, nincs falat a gyerekeinek. Magyarország teljes állami vagyonára zálogbilogot verettetek!

Halljátok hát! Nem a magyar emberek vették fel azt az irdatlant pénzt, amivel egyikőtök sem képes emberi tisztességgel elszámolni. Ezért nektek felelni kell! Mindnek! Az egyik herdálta, a másik hagyta.


Igen, megcsináltátok! Most igyátok a levét! Nem szomjazzátok bűneitek levét? Pedig az a pohár rátok vár!

Mégis mit gondoltatok, meddig visel el titeket a nemzet? Hogy itt nem történtek nagyobb éhséglázadások, azért térden és külön-külön kezet kellene csókolnotok minden miattatok nélkülöző magyarnak!

Nyolc év hiányzik milliók életéből! 20,4 milliárd USA dollár hiányzik unokáink szájából. Erre nincs bocsánat!

Néhány dolgot mindenkinek tudnia kell a Gyurcsány-Bajnai kormányzásról:

8000 milliárd forint államadósság keletkezett 2004 és 2010 között.

Kormányzásuk következtében hitelcsapdába kerültek a magyarok: 6 év alatt hatszorosára nőtt a magyar emberek adóssága.

2010 és 2014 között Magyarország évente több mint 1000 milliárd forintot költ Gyurcsány és Bajnai adósságának visszafizetésére.

Elvették a Gyes-t, a Gyed-et, megszüntették a 13. havi nyugdíjat, csökkentették a közalkalmazotti béreket. Ha rajtuk múlik, ma lenne ingatlanadó.

Mi nem felejtünk!

Tudjuk, hogy a Gyurcsány-Bajnai páros együtt tette tönkre Magyarországot. Most újra együtt vannak, és újra meg akarják kaparintani a hatalmat.

Ha nem szeretnéd, hogy visszatérjenek, oszd meg te is ezeket a videókat,

amiket az Együtt 2008 Facebook oldalán <http://www.facebook.com/#!/pages/Egy%C3%BCtt-2008/540060442689390>  találtunk:

<http://www.youtube.com/watch?v=xHX-wNBERjM>

<http://www.youtube.com/watch?v=pxgXjBjp7qA>


Bajnai kilenc hazugsága.

 

Beszéljenek a tények! - Hamis állításokkal magyarázzák a bizonyítványt
Bajnai Gordon nemrégiben az Együtt 2014 Mozgalom honlapján reagált a CET és a CÖF kampányfüzetének állításaira. Korábbi álláspontunkban már utaltunk rá, hogy az írásában számos valótlanság és csúsztatás szerepel. Most a CÖF összegyűjtötte az összeset és szembeállította a hazugságokkal a tényeket.

1. Bajnai Gordon azt állítja: a Wallis vezetőjeként nem vett részt a csődbevitt Hajdú-Bét irányításában. Ezzel szemben a tény: A Hajdú-Bét Rt. többségi tulajdonosa 1999-től a Wallis Rt. lett, amelynek vezérigazgatója 2000-től kezdve Bajnai Gordon volt. Egy hetilapnak a volt miniszterelnök úgy nyilatkozott: „a Wallis azért volt különösen vonzó, mert a döntéseket nagy önállósággal én magam hozhattam meg”.

2. Bajnai Gordon azt állítja: a Wallis az utolsó pillanatig próbálta menteni a Hajdú-Bétet. Ezzel szemben a tény: Egy 2003. decemberi jegyzőkönyv tanúsága szerint a végnapjait élő a Hajdú-Bét 300 millió forintot hitelezett a Wallisnak. Rendkívül furcsa, hogy egy csőd közelében lévő társaság adjon kölcsön gazdag tulajdonosának. Súlyosbító körülmény, hogy 2004 januárjában a Hajdú-Bétben lévő ingatlanokat eladták a Wallisnak, a bíróság szerint valós értékük harmadáért. Ez azt is jelenti, hogy ha Bajnai akarta volna, a Hajdú-Bét ki tudta volna fizetni a később öngyilkosságba menekült beszállítókat! A pénz fontosabb volt, mint az emberélet.

3. Bajnai Gordon azt állítja: a KISZ-nek nem volt semmilyen fizetett pozíciójában, a szerepvállalására az egyetemi sportélettel kapcsolatban került sor, amely összesen fél évig tartott, majd távozott. Ezzel szemben a tény: Bajnai Gordon 1982-86-ig a III. Béla Gimnázium KISZ-szervezetének sportfelelőse, a városi diákegyesület elnöke volt, 1986-ban pedig a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem KISZ-bizottságának tagja lett Lehet, hogy fizetést nem kapott, de a KISZ-vagyon felosztásakor mégis feltűnően aktív lett. Az ifjúkommunisták utolsó kongresszusán – Gyurcsány Ferenccel és Schiffer Andrással közösen – a KISZ-vagyon „társadalmasítása” (értsd: privatizációja) mellett kardoskodott.

4. Bajnai Gordon azt állítja: állítólag nem igaz, hogy a Creditum Bajnaiék családi vállalkozása lett volna. Ezzel szemben tény: Debreczeni József „Az új miniszterelnök” című könyvének 90. oldalán az olvasható, hogy Bajnai Gordont az apja közbenjárására vették fel a céghez, aki tulajdonos is volt. Ennél a cégnél Gyurcsány Ferenccel is együtt dolgozott. A Creditummal kapcsolatban külön figyelmet érdemel a Péterfy Sándor Utcai Kórház rendelőintézet-privatizációjáról szóló újsághírek. Lapértesülések szerint a kórház a rendszerváltás idején felhatalmazta a Creditumot, hogy bizományosként értékesítse a Madách téri rendelőintézetét. Az adásvételi szerződést 1990 februárjában kötötték meg, ezután a kórház 42,5 millió forint bizományosi díjat utalt át a Creditum számlájára. A szerződést a főváros nem hagyta jóvá, így a kórház az átutalt pénz visszafizetését kérte a cégtől, a kft. azonban nem fizetett. A kórház 1997-ben kezdeményezte a Creditum felszámolását. Az 1998-ban kelt, a cég megszüntetéséről szóló bírósági végzés megállapítja: 1995-ben, az első fokú elmarasztaló ítélet után a Creditum tulajdonosa eladta a céget egy magánszemélynek. 1996 decemberében a cég továbbvándorolt, és két iraki állampolgár, Seryan J. Faraj és Magid Ali Khdir birtokába került. A Creditum végleg eltűnt, kamataival együtt mintegy 200 millió forintos adósságot hagyva hátra.

5. Bajnai Gordon azt állítja: szerinte hazugság, hogy édesapja csődbe vitt egy bútorgyárat. Ezzel szemben tény: Bajnai Györgynek legalább kilenc cégben volt pozíciója a rendszerváltás idején. Ezekből nyolc felszámolással vagy végelszámolással szűnt meg. Ilyen a Bajai Lakberendező, Építő és Vasipari Szövetkezetnek (BLÉVISZ), a Möbeltrade Külkereskedelmi Kft., a Baja Design Termelési és Kereskedelmi Kft., az Agromercat Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kereskedelmi és Szolgáltató Részvénytársaság, a Földművelő Mezőgazdasági, Termelő és Kereskedelmi Betéti Társaság, az International Food Részvénytársaság, a Pekár '96 Malomipari Kft. és a Creditum Pénzügyi Tanácsadó Kft. is. Bajnai György elnöke volt a BLÉVISZ-nek, melynek több megyei bútorgyárban is volt érdekeltsége. A rendszerváltás után ezeket kivétel nélkül felszámolták.

6. Bajnai Gordon azt állítja: az uniós pénzek lehívásában, felhasználásában Magyarország a régió legsikeresebb államai közé tartozott az ő idejében. Ezzel szemben tény, hogy 2006 és 2008 között a 2013-ig lehívható uniós támogatások alig 1 százaléka érkezett Magyarországra. Az Állami Számvevőszék vizsgálata szerint 2007 és 2010 között minden ötödik uniós fejlesztést sikerült időben lezárni, és csak minden hatodik beruházás szolgálta közvetlenül a foglalkoztatottság bővítését, ami a terv eredeti fő célja volt. Tizenkettőből mindössze egyetlen (!) fejlesztésnél érvényesült a jó gyakorlat, vagyis a tervezett idő- és pénzkeret tartása. Minden harmadik beruházásnál súlyos szabálytalanságok merültek fel. Az sem számított ritkaságnak, hogy a pályázati nyerteseknek három-négy évet kellett várni a szerződésükre. Bajnai Gordon maga is elismerte az új fejlesztéspolitikai intézményrendszer kudarcát. Egy ülésen arról beszélt, hogy a kifizetési késedelmekről „mindenkinek vannak horrortörténetei”. A fentiek ellenére Bajnai Gordont az új fejlesztéspolitikai intézményrendszer kialakításáért 1,2 millió forint jutalmat kapott Gyurcsány Ferenc miniszterelnöktől.

7. Bajnai Gordon azt állítja: nem szavazott a kettős állampolgárság ellen. Ezzel szemben tény: Bajnai tudatosan nem vett részt a népszavazáson, azaz nem akarta, hogy az eredményes legyen. Mindezt félrevezető a kettős állampolgárság csöndes pártolásaként feltüntetni, valójában Bajnai Gordon nem akarta, hogy a külhoni magyarok esélyt kapjanak magyar állampolgárságuk visszaszerzésére.

8. Bajnai Gordon azt állítja: kormányzása alatt megállt az államadósság növekedése. Ezzel szemben tény: Az Eurostat adatai szerint 2008 végén 73 százalék, 2009 év végén pedig 79,8 százalék volt a GDP-arányos államadósság aránya. 2010-re 81,8 százalékra emelkedett az érték.

9. Bajnai Gordon azt állítja: visszautasítja, hogy amerikai pénzből amerikai érdekeket képviselne szervezete és politikai mozgalma Ezzel szemben tény, hogy Bajnai jobbkeze, Szigetvári Viktor maga vallotta be: több tízmillió forintos támogatást kapnak az amerikai Center for American Progress nevű szervezettől. A Blikk nemrégiben azt írta, hogy Bajnainak saját zsebből kell kampányolnia. Ezek szerint az amerikaiaktól kapott milliókat mára elköltötték.


Ebből egyszer már elég volt! Nem felejtünk!

Minden igaz magyar embernek csak azért is:
Adjon az Isten végleg-nélkületek szebb jövőt!

 

http://www.youtube.com/watch?v=WV9M90Xaf3o&feature=youtu.be

fújjjjj!!!!!

#282 Re: Re: Re: Re: Le a fideSS-jobbikkal!!

2012-12-14 18:09

Nóci

#283 Nóci

2012-12-14 18:37

Magyarország a sárga csekkesek országa lett, amelyet a sárga és a vörös csillagosoknak „köszönhetnek” a magyar emberek.

Vendég

#284 Re:282

2012-12-14 18:41

Miért csak apádat raktad ide, anyádról nincs??
Magyar Miska

#285 Re: Re: Le a fideSS-jobbikkal!!

2012-12-14 19:43

#281: Miksa -

PL. TÉNY:  AZ EGY ÉV ALATT ELLOPOTT 3000 MILLIÁRD MAGÁNNYUGDÍJKASSZA, A LENYÚLT BANK- ÉS CHIPSADÓ MILLIÁRDOK, VALAMINT A KISZÁMÍTHATATLANSÁG MIATT FEJVESZTVE MENEKÜLŐ BEFEKTETŐK...  BEFEKTETŐK NÉLKÜL PEDIG NINCS TOVÁBB ÉLET!

SAJNOS, ROSSZABBUL ÉLÜNK, MINT ÉVEKKEL EZELŐTT, NEM IS KICSIT, HANEM NAGYON!!! EZ TÉNY, TÉNY, TÉNY...

NULLA GAZDASÁGPOLITIKA, NULLA DEMOKRÁCIA!!!  HA ÍGY FOLYTATÓDNA TOVÁBB, FÖLDÖNFUTÓK LENNÉNK A VILÁGBAN.

EZÉRT LE A FIDESZ - JOBBIK SZÖVETSÉGGEL! MINDÖRÖKKÉ, ÁMEN.

Demokraták

#286 Re: Re: Le a fideSS-jobbikkal!!

2012-12-14 19:47

#280: Demokraták -  Le a fideSS-jobbikkal!!

#279: magyar nép - Re: Re: Le a fideSS-jobbikkal!!

LE A FIDESZ - JOBBIKKAL!!!!!

A NYUGALOM, BÉKESSÉG, BÉKE ÉS DEMOKRÁCIKA ÉRDEKÉBEN:  LE A JOBBIKKAL!!!   - E NÉHÁNY SOR ÖNMAGÁÉRT BESZÉL, TE FÉLESZŰ, JOBBIKOS FASISZTA-NÁCI-BARÁT!!!!!   AZ ARANYTESTVÉREID, A FASISZTA ADOLF HITLER VEZÉRLETÉVEL, ÖSSZESZEDTÉK AZ EMBEREKET ÉS ÁLLAT MÓDJÁRA ELSZÁLLÍTOTTÁK ŐKET A TÖMEGGYILKOSSÁG HELYSZÍNÉRE, AHOL SZÓ SZERINT KIVÉGEZTÉK ŐKET. EZEK AZ EMBEREK NEM HÁBORÚBAN ELESETTEK, HANEM ELŐRE MEGFONTOLT SZÁNDÉKKAL ELKÖVETETT: TÖMEGGYILKOSSÁG ÁLDOZATAI LETTEK.

MINT LÁTHATOD, ARRÓL NEM IGEN ESIK SZÓ, HOGY HONFITÁRSAINK ELESTEK A HÁBORÚBAN, MERT SAJNOS, HOGY EGY HÁBORÚ EMBERÁLDOZATOKAT IS KÖVETEL. A HÁBORÚBA PEDIG A SZINTÉN FASISZTA-NÁCI-BARÁT HORTHY MIKLÓS RÁNGATTA BELE HAZÁNKAT.
EZÉRT ELÍTÉLJÜK A NÁCI-FASISZTA-BARÁT JOBBIKOT, AKIK MAGUKÉNAK VALLJÁK A HITLERI-HORTHY ESZMÉKET. SHAME.

Istvan1

#287 Re: Nevetésges ez a petíció

2012-12-15 02:18

#4: ptiszai - Nevetésges ez a petíció

Hala istennek önnel csak a keresztnevem hasonlo. Ha nincs szeme, vagy esze felfogni, hogy mi folyik itthon es Europaban, akkor a mernöki titulusat a tombolan, vagy kiarusitasnal szerezte meg. Vagy ön is a haza megrontojai köze tartozik! Szegyen az ilyen ember!

Istvan1

#288 Re: azazel

2012-12-15 02:45

#8: ptiszai - azazel

Nincs baj az asszimilalodott es cselekedeteikkel magyarnak vallo zsido szarmazasu hazankfiaival, De ök büszken vallaltak a magyarsagukat, mint nemzeti hovatartozasukat! Ellentetben Soros, Lantos, a sor elejen es utanna jönnek, Kun, Szamuely,  Sagvari, Apro, Biszku, Peter. Münnich. Horn, Grosz, a fiatalabbak Gyurcsany, Bajnai,Draskovics, Simor, David, Deutsch, Orban es igy tovabb ( a Dohany utcai elvtarsaikrol nem mondok semmit, mert nem vagyok naci). Ök sohasem a Magyarok Allamaert munkalkodtak, hanem mindig egy, a magyar nemzet joletevel ellentetben allo, politikai iranyzat kedvere munkalkodtak es ezert jol meg is lettek fizetve a magyar köznepböl kifacsart uzsorabol! Nem a nep vagyonat loptak el es mentettek nagy reszben külföldre, hanem a Magyar Nemzet vagyonat raboltak el.

Igen, sajnos a nagy magyarjainkat vedöpajzsnak hasznaljak a mocskos es alattomos nemzetrombolo munkajuk leplezesere.   Csak ennyit a hasonlatrol kedves ( nekem nevtelen es jelentektelen) hozzaszolo!


Vendég

#289 Re:286

2012-12-15 10:46

Ember, neked két oldalról kellene reflektorral bevilágítani a füleden át a fejedbe, hogy némi fény pislákoljon a sötétségben, bár lehet hogy még azt is elnyelné, mint a fekete lyuk.

Libsikém Segítek!

Amerika kiirtotta a teljes őslakosságot...
Izrael kiirtja a palesztinokat, majd az arabokat...
Ki is a rasszista? Ki is a náci?

....és a magyarokat.

Russischen Invalieden 1910 december 30-i számából:
" A magyarországi nép 100 év mulva kiírtja önmagát és mi magyarul beszélő zsidók leszünk a Mah-Garok."

http://tdyweb.wbteam.com/Gombostut.htm http://tdyweb.wbteam.com/CikkekIrasok.htm

De Szabadság elvtársak!      Éljen a párt!

A nemzetközi helyzet fokozódik, az ellopható nemzeti vagyon és közpénz egyre csak csökken, azok a gaz szélsőjobbal összekacsintó szőlőbányász gárdistafasisztista fityesznácokok nyíltan a gyurcsány bajnaii népi demokrácia megdöntésére törnek, és mindeközben mi történik elvtársak? Magyarországon a kisebbség nem a nemzet javára dolgozik, hanem nyíltan a nemzeti kultúra-dicső őseink-jelképeink, és ereklyék ellen izgat.  Mindezt a volt és ma is jelenlevő hazaáruló pártoknak, és az ilyen kifejezetten nemzetellenes hernyóknak köszönhető. Éppen ezért Tisztelt narancs ködös *csipasszemű* haverom mint szavazó-ebben te is bűnös vagy.
http://tdyweb.wbteam.com/MireLehetBuszkeAmagyar.htm

Az ilyen demokraták fő bibliája

http://globalfire.tv/nj/08en/religion/real_talmud.htm               A    Sűrüségmérő alatt

Miska

#292 Re: Nevetséges ez a peticíó

2012-12-16 09:42

küldjétek el a Bartók Rádiónak

A Kedvenc zongoristájuk ilyen mocsok.


Megrögzött hazaárulók: Schiff András ismét uszított


Senkit nem érdekel, de azért mindenütt elmondja: még egy ilyen szemét, antiszemita nép mint a magyar, a világon nincs. A zsidók hülyék, hogy nem csomagolnak - fogalmazta meg a zongorista, szerinte az izraeli befektetők sem döntenek jól, ha ide jönnek.

Több halálos fenyegetést is kapott Magyarországról Schiff András, de ettől függetlenül sem tervezne visszatérni egy antiszemita és gyűlölettel teli országba - nyilatkozta egy finn lapnak a zongorista az Origo szerint. Az országimázst remekül építő, egyébként zsidó származása kapcsán a magyar politikai jobboldaltól rettegni-imádó művész azt mondta: "nagyon szomorú, ami Magyarországon zajlik, a jobboldal és a szélsőjobb nagyon erősek, az ország pedig tele van rasszizmussal, gyűlölettel, antiszemitizmussal és nacionalizmussal".


http://barikad.hu/sites/barikad.hu/files/2012/12/SchiffAndras_1.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Csupa jókat szokott mondani hazájáról"
Nem ez az első alkalom, hogy Schiff András ilyen típusú nyilatkozatokat tesz egykori hazájáról. A minden sarokba Adolf Hitlert vizionáló zenész ugyanis tavaly a Washington Postnak panaszkodott arról, hogy Orbán Viktor, így Magyarország nem alkalmas az Európai Unió soros elnökségének betöltésére. Természetesen akkor is ki kellett emelnie, hogy mérhetetlen idegengyűlölet és sovinizmus burjánzik a Kárpát-medencei országban, hiszen e nélkül nem lehet nyilatkozni hazánkról.

Augusztus végén a Háárec nevű izraeli lapban konkrétan lehülyézte a zsidókat, amiért nem hagyják el azonnal az antiszemita Magyarországot. Az EU-t is lehülyézte, amiért nem tesz lépéseket a szélsőjobb (mondjuk ki, a Jobbikra gondolt) betiltására, de persze Orbánékat sem hagyhatta szó nélkül, akik "asszisztálnak" a szélsőségeseknek. Egy dologban azonban teljesen egyet tudunk érteni vele, még ha ez furcsán is hangzik. Mint mondta, a zsidókat nem csak arra szólítja fel, hogy hagyják el az országot, hanem arra is, hogy ne hozzanak ide befektetéseket, ne vásároljanak itt semmit. Na utóbbiban egyetértünk, ha már itt tartunk.

Természetesen, mint oly sok társa, ő is megkapta az MSZP-SZDSZ kormány alatti kötelező kitüntetését. 2008-ban maga Hiller István oktatási és kulturális miniszter adta át neki a Magyar Kultúra Követe címet. A Magyar Kultúra Követe cím azon magyar, illetve külföldi magánszemélyeknek adományozható, akik munkásságukkal kiemelkedő érdemeket szereztek a magyar kultúra külföldi képviselete terén, tevékenységükkel, kezdeményezéseikkel hozzájárultak ahhoz, hogy a magyar kultúrát külföldön is megismerjék, elismerjék, és ezt a jövőre nézve is vállalják - szólt a hivatalos megfogalmazás, amíg a kormányváltás el nem törölte a díjat.

http://barikad.hu/sites/barikad.hu/files/2012/12/schifi.png...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szépbeszédű oktatási miniszter kulturális követté avatta a hazáját tisztelő zongoristát


E szép sorokat olvasva valószínűleg kevesen gondolnák, hogy egy olyan emberre is vonatkoznak, mint Schiff András. De ha megnézzük, hogy 2008-ban még kiket tüntettek ki, talán nem okoz nagy meglepetést Esterházy Péter író személye sem, aki egy hangjátékban osztotta meg gondolatait a magyarságról. Ebből később nagy botrány lett, bár az elterjedt verzió vágott volt, itt az eredeti (279. oldal, Így gondozd a magyarodat címen). Ettől még a magyarokról, mint állatokról beszélni nem lesz szerencsés, így a "Kezdő magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát!" típusú megjegyzéseket nem minden gyomor fogadja be, ami érthető.

De térjünk vissza Schiffre. Az osztrák közszolgálati csatornán levetített közel egyórás filmben, melyben természetesen a magyar baloldal megint nem tudott mással foglalkozni, mint hazájának (?) lejáratásával, szintén részt vett a zongorista. Olyan nevekkel karöltve mondta el sógoréknak, hogy Magyarország mekkora egy szemétdomb, mint Gyurcsány Ferenc vagy Dopeman, a suttyó rapperből lett liberális értelmiségi.

"Levágnák a kezem, ha hazamennék, de sosem fognak tudni elhallgattatni" - mondta a finn lapnak Schiff András. Hogy valóban bántanák-e, szinte kizárt. Mi tudjuk ezt jól, de a hivatásos rettegők ebből élnek, nem tagadhatjuk meg tőlük a kenyérre valót. Persze, hogy erkölcsileg, hogy tudják rendbe tenni magukban azt, hogy lejáratják Magyarországot, már más kérdés. Vannak olyanok, akiknek egy jó nácizás mindennél fontosabb...hát egészségükre!

Harmati András


Vendég

#293 Re: Re: Re: Nem lehet Gyöngyösi lenácizásának mögé elbújni…

2012-12-16 09:56

#271: - Re: Re: Nem lehet Gyöngyösi lenácizásának mögé elbújni…

Gyöngyösi tisztatekintetű, bátor ember.

Rábíznám a családom sorsát.

Egyéb esetekben ne menjünk bele az arczismébe, mert rosszul leszek a röhögéstől.


Vendég

#294 Re: Re: Re: Re:

2012-12-16 10:12

#277: - Re: Re: Re:  

 Igazad van, idióta. Jobb, mint a drog, az biztos, bár ez is a drognak egyik gyengébb, kézzel nem fogható fajtája.

Én se nem drogoznák, se nem drogoznék.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-12-16 10:14


Mása

#296 Re: Re: Nevetséges ez a peticíó

2012-12-16 10:18

#292: Miska - Re: Nevetséges ez a peticíó 

 Miska, te egy kancsó, akarom mondani, köcsög vagy. És antiszemita a magad módján.


Vendég

#297 Re: Re: Re: Re: Nem lehet Gyöngyösi lenácizásának mögé elbújni…

2012-12-16 10:19

#293: - Re: Re: Re: Nem lehet Gyöngyösi lenácizásának mögé elbújni…  

 Bátor ember vagy. Én a kutyámat sem bíznám rá.


Vendég

#298 Re: Re: Re: Re: Re: Nem lehet Gyöngyösi lenácizásának mögé elbújni…

2012-12-16 10:28

#297: - Re: Re: Re: Re: Nem lehet Gyöngyösi lenácizásának mögé elbújni…

Magyar vagyok. :)

Sajnos, nem mindig bátor. Ha izraeli zászlót látok itt, gyakran félek. Ha agresszív zsidók fognak össze, hogy betiltsanak demokratikusan megválasztott pártot, akkor azt kérdezem: hol lesz a hazám? Ha elözönlik az agresszív  zsidó bevándorlók kis Magyarországot, hol élhetek majd? Hol leszek majd biztonságban, ha nem a hazámban?


Vendég

#300 Re:292

2012-12-16 16:23

A magyarság legnagyobb baja, hogy magyartalan és pusztul.
Éppen a Schiff-félék verték ki belőle a magyarságot az elmúlt közel hét évtizedben.