Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

Quoted post

tájékozódó

#329 ÖSSZE kellene már fognunk!

2013-05-19 16:03

DEMOKRATÁK-nak nevezettek!
Nincs baj a magyarországi zsidósággal!! A baj azokkal a zsidókkal van,akik magyarellenesek!!! Akik sátáni elszántsággal tiporják hazánk jó hírnevét külföldön, és bomlasztanak belföldön!!Nyughatatlan gonosz lelkek,akiket még a szemük villanásából is fel lehet ismerni!!A magyar amellett,hogy igen türelmes fajta,jó emberismerő is,ezt üzenem nekik! A fasizmusotokról pedig ennyit:HITLER ÉS ÉVA BRAUN IS ZSIDÓ VOLT!!!!!!! Akkor meg miről beszélünk? Az eredetileg "munkatáborokat" a cionisták építették az új hazába kivándorolni készülő zsidó testvéreik számára.El lehet olvasni itt: Nicholas De Large: A zsidó világ atlasza

Válaszok

HÍR

#330 APA,KEZDŐDIK! :-)

2013-05-19 16:20:50

#329: tájékozódó - ÖSSZE kellene már fognunk!

http://kuruc.info/galeriaN/2012/Tishreen_raketa.jpg...

#55606: - Re:

2013-05-19. 16:53

Szíria Tel-Avivra irányította rakétarendszerét - újabb zsidó provokáció esetén Aszad elnök kiadja a tűzparancsot

 

Készenlétbe helyezte legfejlettebb rakétarendszerét a szíriai kormány azzal az utasítással, hogy Tel-Avivra kell csapást mérni, ha Izrael újabb támadást hajt végre Szíriában - írta izraeli katonai forrásokat idézve a The Sunday Times.

A tekintélyes konzervatív vasárnapi brit lap értesülései szerint felderítő műholdak észlelték, amint a szíriai hadsereg előkészíti a Tisrin típusú föld-föld rakétaütegeket. Fejszál Mekdad szíriai külügyminiszter-helyettes a minap hadüzenetnek minősítette a Szíriában végrehajtott izraeli légicsapásokat, amelyek elsősorban rakétafejlesztési létesítmények, illetve a libanoni Hezbollah szervezetnek szánt iráni rakétaszállítmányok ellen irányultak.

A The Sunday Times által idézett izraeli védelmi szakértők szerint újabb izraeli légitámadás esetén Bassár el-Aszad szíriai elnöknek a megtorló válaszcsapáson kívül nemigen marad más lehetősége.
Uzi Rubin, Izrael első számú rakétaszakértője a brit lapnak elmondta: a Tisrin rakéták rendkívül pontosak, és súlyos károkat okozhatnak. Rubin szerint Szíriának jelentős készlete van ebből a rakétatípusból.
A szakértő szerint szíriai támadás esetén leállna a polgári légiközlekedés Izraelben, még akkor is, ha a rakéták nem közvetlenül a legnagyobb izraeli nemzetközi repülőtérre, a tel-avivi Ben Gurionra csapódnának be.
A The Sunday Times - amelynek hagyományosan megbízható hírforrásai vannak izraeli katonai, biztonságpolitikai és hírszerzési körökben - két héttel ezelőtt olyan értesülést közölt, hogy Izrael Törökországgal és arab országokkal közösen építene ki rakétavédelmi rendszert, bár nem elsősorban Szíriával, hanem Iránnal szemben. A brit lap forrásai szerint az összetett rendszer kifejlesztésében Izrael és Törökország mellett Szaúd-Arábia, Jordánia és az Egyesült Arab Emírségek venne részt.
Az Egyesült Államok által pártolt és szorgalmazott terv alapján az izraeli, török és arab katonai szakértők közös parancsnoki és ellenőrző központokban dolgoznának együtt. Izrael emellett valós idejű információszolgáltatást kapna a szaúdi és az emírségekbeli katonai radarállomásoktól, viszonzásképpen pedig hozzáférést engedne a partnerországoknak a magasan fejlett izraeli rakétaelhárító rendszerekhez és korai riasztásra kifejlesztett radarállomásainak adataihoz - írta május elején a brit lap.
(MTI)
Fissítés: Binjámin Netanjáhu nem tart, míg az izraeli hadsereg szóvivője nem tud a Tel-Avivra irányzott szíriai rakétákról
Binjámin Netanjáhu miniszterelnök a kormány mai ülésén reagált arra hírre, miszerint Szíria föld-föld rakétákat irányzott volna Tel-Avivra, és csapást mér a zsidó nagyvárosra, ha Izrael ismét megtámadja az arab ország területét. Az izraeli hadsereg szóvivője viszont nem tartja hitelesnek a névtelenül nyilatkozó személytől származó értesülést.
A The Sunday Times című londoni lap - amint arról portálunk is beszámolt - mai híre szerint Basár el-Ászád szíriai elnök utasítást adott hadseregének, hogy irányozzon Tisrín típusú föld-föld rakétákat Tel-Avivra, s abban az esetben, ha Izrael ismét támadást hajt végre a polgárháborúban álló szomszédos arab ország területe ellen, mérjen pusztító ellencsapást a zsidó nagyvárosra. A londoni újság meg nem nevezett "biztonsági forrás" információjára hivatkozva közölte a fenti hírt, amire izraeli részről rögtön reagált Binjámin Netanjáhu miniszterelnök és az izraeli hadsereg szóvivője.
Binjámin Netanjáhu az izraeli kormány vasárnapi ülésén a Tel-Avira irányított szíriai rakétákról szóló hírre reagálva kijelentette: kormánya továbbra is Izrael állam és az izraeli nép biztonságát tartja szem előtt, s ezért minden eszközzel megakadályozza a modern fegyverek átjátszását Szíriából a libanoni Hizbulláh sí'ita és más "terrorszervezetnek", írja a Válláh!Hádásot hírportál. Mint ismert, az izraeli légierő harci gépei néhány nappal ezelőtt azzal a megindokolással támadtak Damaszkuszhoz közeli célpontokat, hogy ott a Hizbulláhnak szánt iráni rakétákat tároltak.
Joáv Mordeháj vezérezredes, az izraeli hadsereg szóvivője a másik ismertebb személy, aki eddig reagált a londoni újságban napvilágot látott állításra.  a Tel-Avivra irányzott és állítólag készenléti állapotba helyezett szíriai rakétákról szóló hírre reagálva ezt írja: "A londoni The Sunday Times meg nem nevezett biztonsági tényezőre hivatkozik. Fogalmam nincs, kiről van szó, de az elmúlt két esztendő folyamán azt azért megtanulhattam, hogy fenntartásokkal kell kezelni az ilyen jellegű, valamilyen célt szolgáló hivatkozásokat, idézéseket. Mivel ismerem a titkosszolgálatnak (az ÁMÁN izraeli katonai titkosszolgálatról van szó - H. J.) a szíriai eseményekre vonatkozó álláspontját, az említett hivatkozást nem tartom hitelesnek, sőt inkább cáfolhatónak mondanám", vélekedik Facebook-oldalán Joáv Mordeháj, az izraeli hadsereg szóvivője