Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

Zürichi Vendég

/ #340 Re: azazel

2016-04-01 09:02

#8: ptiszai - azazel 

 Két hibát is felsoroltál:
-Teller Ede az atombomba-hidrogénbomba programban valo részvétele miatt nem kapott Nobel-Dijat! A magyar nyelvet viszont az egekbe magasztalta! Es nem volt cionista sem, Einsteinnal ellentétben.

-Neumann János anyja magyar báronö volt! E miatt a zsido propaganda nem nyomta az egekbe. Igy nem kapott sem Nobel Dijat, sem a legmagasabb matematikai kitüntetést! Hivatalos neve: Margittai Neumann János. A nemesi nevet Amerikaban igy alakitotta àt: John von Neumann.

Viszont megemlithetnéd, hisz köztudott, hogy Einstein magyar felesége matematikai zseni volt, aki a specialis relativitas elmélet matematikai modelljét megcsinalta! Eközben Einstein a Bern-i Talalmanyi Hivatalban "vagta a fat", vagyis napi több talalmanyi leirast kellett elemeznie, kijavitania, leveleznie a feltataloval, stb. Megszusszanni sem volt ideje, nemhogy vilagrengetö elméleteket dolgozzon ki. Az altalanos relativitas elméletet meg egy német professzor. Még Stephen Hawking is itt-ott beszurja ezeket az informaciokat a könyveiben. Einstein elsö felesége volt az elsö nöi tanarsegéd a Zürichi Müszaki Egyetemen, Thoman elméleti fizikai professzor mellett. Hiaba ösztökélte a professzort, hogy vegye fel Einsteint is, mert az azt mondta, hogy nincs meg a megfelelö tudasa sem, és tehetsége sem. Mindezek lejegyzett tények. Nézz utana könyvtàrakban vagy az interneten. Einstein megkapta a Nobel dijjal jaro nagy összeget is és azt azonnal atutalta a feleségének. 2 gyerekük volt, az egyik elmebeteg. A csaladjat többet sose latogatta meg. Unokaja most is él Baselben. Valasuk utan elvette feleségül a szintén zsido elsö unokahugat és azzal élt. Izrael elsö allamelnökének akartak megtenni a cionistak, de ezt nem fogadta el. A vilag feministai Einstein elsö feleségét a nagy martirjuknak tartjak!!! Hisz akkoriban a Curie férj-feleség együtt kaptak a Nobel dijat, amit Einstein valosaggal ellopott a feleségétöl.

Az allando magyar lebecsülés helyett jobb lenne az ilyen valosagtol elrugaszkodott dolgokat tisztazni!