Zalai úti CBA-ból folyamatos hangos zúgást hallani, kérjük a probléma mielőbbi kivizsgálását!!

Zalai úti lakosként esténként élvezhetetlen a teraszon pihenni/ beszélgetni, mivel a Zalai út 2. szám alatt elhelyezkedő CBA ventillátora folyamatosa zúgó,kattogó hangokat hallat éjjel-nappal. Míg a környéken lakók kiemelten ügyelnek és tiszteletben tartják,  hogy az itt élőknek elsők között van a nyugodt és csendes környék fenntartása, így kérem , hogy a CBA épületének fenntartója is tartsa tiszteletben , hogy a 12. kerületben este nem a karbantartás hiánya miatt kattogó vantillátor zúgó hangját hallva szeretnének pihenni. A Zalai út 1/B-ben éjszaka a hálószoba ablakot sem lehet nyitva hagyni. Kérjük az illetékeseket a probléma mielőbbi megoldására!

Az aláírással engedélyezem Hajdu Csilla, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.