Zajvédelmet Gubacsnak!

Tisztelt Polgármester Úr!metrans_vontatas_1.pngNövekvő áruforgalom (kétszeres forgalomnövekedés), a határértéket már most is meghaladó közúti + vasúti zajszennyezés, nulla monitoring, nulla zajvédelem, s persze semmi villamosítás: ezt kapná a pesterzsébeti Gubacsi lakótelep az új vasúti híd dokumentációjának és hatástanulmányának készítői szerint.

Kérjük, hogy tegye meg a szükséges lépéseket, hogy a már most jelentősen megnövekedett teherforgalom zajterhelése felmérésre kerüljön és a szükséges zajvédelmi fejlesztések történjenek meg!

Kérjük, hogy a Csepelt és Pesterzsébetet összekötő, a Metrans kínai áruk dömpingjére tervezett csepeli terminálját kiszolgáló, új Gubacsi vasúti-híd építésének tervezésekor kiemelten kezeljék Pesterzsébet zajvédelmét!

Kérjük, hogy tegyen meg mindent, hogy a megnövekedett teherforgalom zajterhelése csökkenjen Pesterzsébeten!

A 2018. május 25-től hatályba lépett Európai Adatvédelmi (GDPR) kötelezettség alapján, az aláírásokat kizárólag ehhez a célhoz kérjük, aki nyilvánossá tette adatait, annak nevével együtt aláírását Pesterzsébet jegyzőjének adjuk át. A peticiok.com adatvédelmi szabályzata az oldalon elolvasható.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Péter Mach petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...