Zajvédelmet Gubacsnak!

Tisztelt Polgármester Úr!metrans_vontatas_1.pngNövekvő áruforgalom (kétszeres forgalomnövekedés), a határértéket már most is meghaladó közúti + vasúti zajszennyezés, nulla monitoring, nulla zajvédelem, s persze semmi villamosítás: ezt kapná a pesterzsébeti Gubacsi lakótelep az új vasúti híd dokumentációjának és hatástanulmányának készítői szerint.

Kérjük, hogy tegye meg a szükséges lépéseket, hogy a már most jelentősen megnövekedett teherforgalom zajterhelése felmérésre kerüljön és a szükséges zajvédelmi fejlesztések történjenek meg!

Kérjük, hogy a Csepelt és Pesterzsébetet összekötő, a Metrans kínai áruk dömpingjére tervezett csepeli terminálját kiszolgáló, új Gubacsi vasúti-híd építésének tervezésekor kiemelten kezeljék Pesterzsébet zajvédelmét!

Kérjük, hogy tegyen meg mindent, hogy a megnövekedett teherforgalom zajterhelése csökkenjen Pesterzsébeten!

A 2018. május 25-től hatályba lépett Európai Adatvédelmi (GDPR) kötelezettség alapján, az aláírásokat kizárólag ehhez a célhoz kérjük, aki nyilvánossá tette adatait, annak nevével együtt aláírását Pesterzsébet jegyzőjének adjuk át. A peticiok.com adatvédelmi szabályzata az oldalon elolvasható.

Az aláírással felhatalmazom Péter Mach petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.