Legyen miniszterelnök-jelölti vita Gulyás Márton moderálásával

A magyar választópolgárok megérdemlik, hogy egy olyan miniszterelnök-jelölti vitát is végignézhessenek, amit a Partizán műsorvezetője, Gulyás Márton moderál. Elfogadhatatlan, hogy egy olyan, közéleti témákban aktív hírfogyasztó réteg, mint a Partizán nézőközönsége vagy a 444.hu olvasóközönsége ne hallhassa, hogy Gulyás Márton kíméletlen kérdései keresztüzében hogyan állnak helyt a miniszterelnök-jelölt aspiránsok. Követeljük az ellenzéki miniszterelnök-jelöltektől, hogy mindkét forduló előtt álljanak ki és vállalják a vitát a Partizánban!

Az aláírással felhatalmazom Kiss Zsófia petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.