Legyen miniszterelnök-jelölti vita Gulyás Márton moderálásával

A magyar választópolgárok megérdemlik, hogy egy olyan miniszterelnök-jelölti vitát is végignézhessenek, amit a Partizán műsorvezetője, Gulyás Márton moderál. Elfogadhatatlan, hogy egy olyan, közéleti témákban aktív hírfogyasztó réteg, mint a Partizán nézőközönsége vagy a 444.hu olvasóközönsége ne hallhassa, hogy Gulyás Márton kíméletlen kérdései keresztüzében hogyan állnak helyt a miniszterelnök-jelölt aspiránsok. Követeljük az ellenzéki miniszterelnök-jelöltektől, hogy mindkét forduló előtt álljanak ki és vállalják a vitát a Partizánban!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kiss Zsófia petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )