Védát a biztonságért és a nyugalomért!

Azért hoztam létre ezt a petíciót, hogy Piliscsaba belterületén, a 10-es út és a Kenderesi út kereszteződéséhez közel eső területen, ahol az út dupla sávossá válik Budapest irányába, kezdeményezhessünk egy fix telepítésű, Komplex Közlekedési Ellenőrző Pontot, vagy ahogy a köznyelvben hívják, egy VÉDA kaput. Akik az érintett szakasz közelében laknak, azok tudják, hogy a törekvésünk nem megalapozatlan. Azt mindenki tudja, hogy a 10-es út az agglomeráció egyik legproblémásabb útja forgalom szempontjából. Ezen a szakaszon, ahol dupla sávon haladhat tovább a forgalom, az autósok nagy része rakétaként indul meg és a megengedett sebességhatárt jócskán átlépve, tövig nyomja a gázt, melynek hanghatása versenypályára emlékeztet. Ez a zaj a nyári estéken a legzavaróbb, mikor szellőztetés céljából az ablakokat nyitva hagyjuk. És nem utolsó sorban nem akarjuk megvárni az első halálos balesetet akár a zebrán, akár a kereszteződésben. Az érintett részen jelenleg 40km/h-s korlátozás van érvényben, de csak Esztergom irányában, amely inkább veszélyes, mint baleset megelőző, mert sokan ráfékeznek a tábla láttán és a mögötte lévőnek jelenthet váratlan (figyelmetlenségből adódóan) veszélyhelyzetet. A kapuval ez is megszűnne és akkor a mindenhol megengedett 50km/h-s sebességhatár lépne érvénybe. Jelen petíció aláírásával támogatod a törekvésünket, hogy ennek a kapunak a telepítését a Belügyminisztérium engedélyezze és támogassa. Számítok a támogatásodra!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Bertalan Zoltánné, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook