Utolsó esély! A Zamárdi / Széplak-alsó Király ABC megmaradásáért

Tudomásunkra jutott, hogy a Zamárdi Rózsa téri Király ABC telkeit a közelmúltban értékesítették, amelyre az új tulajdonos társasházat kíván építeni. Ha a közért bontásra kerül, az itt lakóknak és nyaralóknak Siófoktól Zamárdi központig nem marad más lehetőségük a bevásárlásra csak, hogy autóba üljenek és valamelyik multiban vásároljanak. Sokak számára megszűnik a közeli bevásárlás lehetősége. 

A környéken számos vállalati és Önkormányzati üdülő található, ahol gépjárművel nem rendelkező nagycsaládosok is nyaralnak, illetve a tavasztól őszig időszakosan ideköltöző nagyszámú idős nyaralótulajdonos sem teheti meg, hogy a több kilométer távolságra lévő hipermarketekben vásárolja meg a napi fogyasztási cikkeit.
 
Számítunk Önökre,családtagjaira, ismerőseikre, hogy az üdülőövezet továbbra is élhető legyen. Megmaradjon olyannak amilyet mi szeretnénk. Nem akarunk több társasházat! Ez az utolsó lehetőségünk, amíg az építési engedély kiadásra nem kerül. Az üdüvölövezet teljes lakossága számít az Ön segítségére!

Amennyiben egyetért kérjük, írja alá peticiónkat, hogy Zamárdi üdülőövezete továbbra is élvezetes és vonzó lakó- és nyaralóhely maradjon. 

 


Zamárdi széplaki városrész lakó és nyaralótulajdonosai    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Zamárdi széplaki városrész lakó és nyaralótulajdonosai petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...