Utánpótlás csapatok indulása a felnőtt strandröplabda versenyeken?

Felnőtt csapatok gyakorlási lehetősége - ahol pontot is lehet szerezni - 2-3 versenyre szorul az OB-on kívül. Ezeken a versenyeken 40 csapat körüli volt a nevezés, ahol csak a fele társaság volt felnőtt csapat. Úgy vágunk neki felnőttek, hogy játszunk sok jó meccset, hangsúlyozom meccset és nem szettet... Így hogyan fogunk tudni felkészülni az országos bajnokságra, ha előtte még élesben 1 db mérkőzést se volt lehetőségünk lejátszani?

Nem az utánpótlás korú játékosok hibája az indulás, hiszen a felnőtt pontokat ők leviszik a saját korosztályukba U18, U16, de még az U14-be is...

1. Így valóban azok fognak bekerülni a korosztályos döntőkbe, akiknek ott a helyük, vagy azok, akik elindulnak felnőtt versenyeken, 2 SZETTET kikapnak 5:21-re és visz magával 20-40 pontot?

2. Felnőtteknek az gyakorlás, ha csak elég átnyitniuk a labdát és nyernek 21:5-re, majd várnak 2-3 órát, hogy újra játszhassanak 1 szettet?

Nem azt mondjuk, hogy az utánpótlás korú játékosok ne jöhessenek, csak azt, hogy a felnőtt pontok ne számítsanak bele az UP versenyekbe, hiszen így valószínűleg ők sem jönnének kikapni 2 szettet és ezért fizetni...

Aki így is elindul felnőttben már csak azért teszi, mert valóban ott a helye, de U14-es játékos - bármilyen ügyes - erősen kétlem, hogy van felnőtt játékos szinten!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem strandröplabda, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook