Újszeged veszély és zajmentes légtere

Az elmúlt időszakban megnövekedett Újszegeden a repülőgép forgalom. A repülők egy része a hét minden napján, éjjel-nappal áthaladnak felettünk. Mivel kifejezetten hangosak, nemcsak nappal, hanem késő este és éjszaka is zavarják a lakók pihenését. A kisebb sportjellegű repülők túl alacsonyan repülnek a házak felett (zuhanórepülés, hirtelen irányváltás), amelyek aggodalomra adhatnak okot, nem beszélve a zajártalomról, amik ezekkel járnak. Arra kérjük Önöket, hogy támogassák a petíciónkat, amelyben felszólítjuk a Szegedi Közlekedési Társaság Repülőtér üzemeltetőjét, és más az ügyben esetlegesen illetékeseket arra, hogy a megnövekedett zajterhelést és veszélyes repülőmanővereket vizsgálják ki, és haladéktalanul tegyék meg a szükséges lépéseket ezek megszüntetésére. Mivel a problémát nem csak Újszegeden lehet tapasztalni ezért kérünk minden érintett, hogy írja alá a petíciót. Eddig Tiszaszigetről és Gyálarétről jeleztek hasonló jelenségeket. Kérjük, ossza meg más érintettel ezt a petíciót!

Az aláírással felhatalmazom Dr. Poncz Róbert petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.