Tűzijáték helyett fényfestés Zamárdiban (nem csak augusztus 20-án)

Screenshot_20220722-010956_Facebook.jpgTűzijáték helyett fényfestés Zamárdiban    

Zamárdi településen is hosszú évek óta megrendezésre kerülnek tűzijátékok mind az önkormányzati, mind a magánrendezvények esetében. A tűzijátékok hatása ma már pontosan felmérhető a gyermekek, állatok és a vadvilág esetében, hiszen ők azok, akik a legkevésbé vagy egyáltalán nem tudnak védekezni a káros hatások és következmények ellen.   A tűzijátékok egészség- és környezetkárosító hatása miatt is elgondolkodtató olyan, a tűzijátékot kiváltó szórakozási lehetőség megszervezése Zamárdiban, amely mellett az érintettek és teljes egészében az itt élő, idelátogató emberek, köztük a gyermekek és a velük együtt élő állatok is zavartalanul tudják élvezni. A tűzijáték következményei nem csak a kutyákra (bár elsősorban rájuk nézve) lehet veszélyes, hanem minden társállatra és vadon élő állatokra, madarakra is.  

Jelen petíció aláírásával kérjük a tisztelt Önkormányzatot, hogy a jövőre nézve tegyen lépéseket arra vonatkozóan, hogy tűzijáték helyett Zamárdi közigazgatási területén kizárólag zajhatással nem járó fényfestés kerülhessen megrendezésre mind önkormányzati, mind magánrendezvényeken.  

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Putyera Ildikó petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )