Tiltakozunk a Teleki téri drogrehabilitációs központ megnyitása ellen!

A petíciót azért indítottuk, mert Pikó András Józsefváros polgármestere nélkülünk, a lakosok megkérdezése nélkül döntött egy drogrehabilitációs központ megnyitásáról a Teleki tér 7. szám alatti lakóházban. A környék forgalmas, sokan élünk itt, a szomszédban van a Teleki téri Piac. Sajnos nem először fordul elő, hogy a polgármester megszegi a választási ígéreteit, és a mi megkérdezésünk nélkül hoz olyan döntéseket, amelyek a mindennapi éltünk minőségét befolyásolják. Semmilyen egyeztetés nem történt sem a házban, sem a környéken lakó emberekkel. Rengeteg kisgyermekes család és idős ember is él itt, akik féltik gyermekeik és saját biztonságukat is. Közösen kell fellépnünk Pikó András polgármester egyszemélyi döntésével szemben, mert ha ezt nem tesszük, félő, hogy újra visszatérhetnek azok az állapotok, amelyeket korábban a „Nyócker” idejében átéltünk a kerületben. Egy ilyen döntés széleskörű társadalmi egyeztetésnek és nyilvános vitának kell megelőznie! Kérem, amennyiben fontos Önnek a lakóhelye nyugalma és biztonsága, írja alá a kezdeményezésünket és mutassuk meg Pikó Andrásnak a valódi civil józsefvárosi közösség igazi erejét. Tiltakozásunkat eljuttatjuk a Polgármesternek!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Dr. Pálovics Emese petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...