Tiltakozunk a GYED és TGYÁS összegének csökkentése ellen

Az alapvető emberi jogok egyik pontja a Szociális biztonsághoz való jog. Ma ez a diktatórikus hatalom miatt Magyarországon már nem érvényes, mondhatjuk úgy is, a kormány elvette tőlünk ezt a jogot, mert az adójóváírás megszüntetése miatt több tízezer anyuka kap kevesebb GYED-et és TGYÁS-t 2012 évtől. Mi szülők nem értjük a kormány ezen "büntetését". A tudatos népirtás, ami folyamatban van, minket, becsületes, sajnos minimálbérért dolgozó szülőket bünteti a legjobban egy olyan országban, ahol 20millió forintot költ a kormányzat festményekre, ahol 2 évente megújul a parlament gépkocsi parkja, ahol a képviselők minden évben megszavazzák maguknak a fizetés emelést. Nem és NEM  lehet 41.000Ft összegből anya-gyermek megélhetést biztosítani, főleg nem egyedülálló szülő esetén. Ma egyetlen személy alapvető, emberi életszínvonalának biztosításához legalább nettó 150.000Ft-ra lenne szükség. A kormány ennek a negyedére kényszeríti az anyukákat és babájukat. Minden év áremelésekkel kezdődik, az év közbeni emelésekről nem beszélve. Egy gyermeket etetni, ruházni, pelenkázni stb. kell. Kérjük a kormányt, ne tegye Magyarországot 8 millió koldus országává. Kérjük a kormányt, hogy máshol faragjon le a költségvetés érdekében, vessen ki több luxus adót, vegyen vissza a képviselők fizetéséből, és még rengeteg más dolgot tehet azért, hogy ne a szegényeket sarcolja újra és újra. Kérjük azt a kormányt, aki 2/3-os többséggel a nép által meg lett választva, hogy gyermekeinknek ne a nyomort, hanem a méltó emberi életfeltételeket biztosítsa. Kérjük a kormányt, hogy ne a gyermekeinken hajtsa be az ország adósságát, amiről nem ők tehetnek. Méltó, emberi életet kérünk, nem koldus létet. Kérjük a kormányt, hogy a GYED és TGYÁS összegét állítsa vissza, ha nem akarja hogy még kevesebb magyar állampolgár szülessen.

Az aláírással felhatalmazom Kiss Andrea petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.