Tiltakozás a macskagyilkosok felmentése ellen

"A 17 éves Sz. Bálint és 18 éves unokatestvére felvette, ahogy kölyökcicákat vernek agyon vascsővel, késsel szúrják ki a szemüket, az egyik szerencsétlen kis állatot lefejezték, egy másikat pedig élve megnyúztak. Az eseteket végig videózták, a felvétel februárban került nyilvánosságra... a rendőrségen azt mondták: egyszerűen jó heccnek tartották az egészet..."

Az ítéletet két évvel eltolták, arra hivatkozva, hogy "azóta rendezett körülmények között élnek, tanulnak, nincs rájuk panasz." Ez azt jelenti, hogy semmiféle büntetést nem kapnak.

Ha te sem értesz egyet azzal, hogy büntetés nélkül maradjon ügy, kérlek, írd alá. Megfelelő számú aláírás esetén továbbítjuk az illetékes bírósagnak.

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).