Tiltakozás a macskagyilkosok felmentése ellen

"A 17 éves Sz. Bálint és 18 éves unokatestvére felvette, ahogy kölyökcicákat vernek agyon vascsővel, késsel szúrják ki a szemüket, az egyik szerencsétlen kis állatot lefejezték, egy másikat pedig élve megnyúztak. Az eseteket végig videózták, a felvétel februárban került nyilvánosságra... a rendőrségen azt mondták: egyszerűen jó heccnek tartották az egészet..."

Az ítéletet két évvel eltolták, arra hivatkozva, hogy "azóta rendezett körülmények között élnek, tanulnak, nincs rájuk panasz." Ez azt jelenti, hogy semmiféle büntetést nem kapnak.

Ha te sem értesz egyet azzal, hogy büntetés nélkül maradjon ügy, kérlek, írd alá. Megfelelő számú aláírás esetén továbbítjuk az illetékes bírósagnak.

Petíció aláírása

Töltse ki az alábbi űrlapot a Nagy Gabriella által létrehozott petíció aláírásához. A petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook