Tiltakozás a macskagyilkosok felmentése ellen

"A 17 éves Sz. Bálint és 18 éves unokatestvére felvette, ahogy kölyökcicákat vernek agyon vascsővel, késsel szúrják ki a szemüket, az egyik szerencsétlen kis állatot lefejezték, egy másikat pedig élve megnyúztak. Az eseteket végig videózták, a felvétel februárban került nyilvánosságra... a rendőrségen azt mondták: egyszerűen jó heccnek tartották az egészet..."

Az ítéletet két évvel eltolták, arra hivatkozva, hogy "azóta rendezett körülmények között élnek, tanulnak, nincs rájuk panasz." Ez azt jelenti, hogy semmiféle büntetést nem kapnak.

Ha te sem értesz egyet azzal, hogy büntetés nélkül maradjon ügy, kérlek, írd alá. Megfelelő számú aláírás esetén továbbítjuk az illetékes bírósagnak.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Nagy Gabriella, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook