Tiltakozás a gázágyúk ellen, kérjük vissza a természet csendjét

Kérem, aki egyetért azzal, hogy teljes mértékben tiltsák be Ordas, Dunapataj, Szelidi-tó, Kalocsa, Foktő, Uszód, Dunaszentbenedek, Géderlak határában használt gázpalackos durrogtatásokat, írja alá ezt a petíciót!

Az utóbbi időben megsokszorozódott a durrogások száma és hangereje is, amely már jegyre inkább zavarja a lakosság nyugalmát.
Napkeltétől napnyugtáig folyamatosan szól, ezáltal állandó stresszben tartva az ott lakókat, elvéve a nyugodt pihenés lehetőségét.

De gondoljunk ezen túlmenően például a tűzijátéktól rettegő kutyákra, a védett fecskék és egyéb madarak költési időszakára is..

A nyugodt és humánus együttélés reményében, köszönöm, hogy ha aláírja!

Szeretném ezúton megkérni a környező települések Önkormányzatait, hogy helyi rendeletben korlátozzák ezt a tevékenységet!


Hivatkozások:
1996. évi LIII. törvény a természet védelméről:
"... 43. § (1) Tilos a védett állatfajok egyedének zavarása, károsítása, kínzása, elpusztítása, szaporodásának és más élettevékenységének veszélyeztetése, lakó-, élő-, táplálkozó-, költő-, pihenő- vagy búvóhelyeinek lerombolása, károsítása."  

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Greksa-Martos Mónika petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...