Tegyük biztonságosabbá az Országbíró sétány környékét!

Tisztelt Dr. Tóth József Polgármester Úr!

Petíciónkat a következők miatt írtuk:

1. A Magyar Ökomenikus Segélyszervezet (1139 Budapest, Országbíró u. 16.) környékén több alkalommal találtak használt tűket, melyeket drogosok hagytak ott.

2. A drogosok a közeli füves részen végzik el kis- és nagydolgukat. Ott fekszenek vagy a közeli parkban, vízért a játszótérre járnak be. 

3. Esténként sötétedés után hangoskodás veri fel a környéket, félelemmel tölti el az ott lakókat.

Gyerekek, kutyák sétálnak nap, mint nap ott, közvetlen mellette óvoda, bölcsőde, játszótér van.

(Tekintettel a nagyszámú építkezésre, várhatóan még több kisgyerekes család költözik a környékre).

Gyermekeinkért, magunkért, kutyáinkért és környezetünkért aggódó, Angyalföldön, az Országbíró sétány környékén lakók és ott dolgozók határozottan kérjük a következőt:

A segélyszervezetet költöztessék el egy kevésbé gyermeklétesítményekkel teli környékre, hogy újra nagyobb biztonságban tudhassuk gyermekeinket.

Véleményünk szerint rossz fényt vet a 13. kerület megítélésére az is, hogy a hajléktalanok a Béke téri önkormányzattal szembeni parkban fekszenek a padon, a szökőkútból isznak, ott mosakodnak (mindez jól látszik a Béke útról). Telente a közeli berházakba járnak be ajtókat felfeszítve, megkeserítve ezzel a házakban lakók mindennapjait.

Köszönettel:

Az aláírók

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Rugyai Zsófia petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...