Tanárok soron kívüli beoltása a biztonságos folytatásért.

Kedves Polgártársak!

Magyarország Kormánya első körben az iskolákat is szeretné majd kinyitni. Ezzel semmilyen probléma nem lenne, ha a tanárokat beoltanák. Sajnos őket a kormány oldaláról senki  sem akarja előrevenni az oltási sorban, pedig az iskolák újraindulásával újabb gócpontok jöhetnek majd létre, amelyek miatt újabb iskolalezárásokra lehet számítani. Az iskolákban nem sportolók, politikus illetve nagyrészt nem 65 éven fölöttiek fognak tanítanak. Az idősek védelme természetesen  fontos, de azért, hogy az iskolákban biztonságosan lehessen folytatni majd a tantermi oktatást, be kellene oltani az összes tanárt, aki regisztrált az oltásra. Több Európai Uniós országban a tanárokat soron kívül oltják be, azért felháborítónak tartom, ha Magyarországon van vakcina a bírók, sportolók beoltására, akkor a tanárokéra hogyan nincs. 

Ezt követeli már a PDSZ illetve NPK is, de a kormány rájuk sem reagál, hátha a potenciális szavazóira végre hallgat.

Követejük a védőoltásra regisztrált általános és a középiskolai érettségiken résztvevő tanárok soron kívüli beoltását azért, hogy ne kelljen újra bezárni késöbbiekben az iskolákat, amivel újra nagyobb teher hárulna a családokra.

Kérem aláírásával támogassa a petíciómat.

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Pataki Péter petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...