Támogatom, hogy balatonalmádi képviselő-testülete a továbbiakban is 9 fővel működjön.

Tisztelt Fabó Péter Polgármester Úr!

Választási ígérete szerint közös munkára hívja városunk polgárait. Ennek egyik fontos alappillére, hogy a képviselőtestület teljes létszámban működjön. Balatonalmádi polgármesteri eskütételét követően Kontrát Károly országgyűlési képviselőként hangsúlyozta: Nagyon fontos, hogy békességben, egyetértésben és együttműködésben folyjon a képviselőtestület munkája és a város vezetése, hiszen erre van a legnagyobb igény. A kampány során nagyon sok almádi emberrel beszéltem, mindannyian azt mondták, együttműködést, egyetértést szeretnének. Szeretnék, ha Almádi fejlődne, a képviselőtestületben egyetértés lenne, ha a település előre tudna jutni.”  https://www.youtube.com/watch?v=BIs31n5bXf8 12:38-tól

A választójogi törvény szerint a polgármester megválasztásával egyidejűleg tagjává válik a képviselő-testületnek, egyúttal jogában áll hogy a korábban megszerzett képviselői tisztségéről lemondjon, s azzal a személlyel egészítse ki a testületet, aki az elmúlt választáson a 9. legtöbb szavazatot kapta. Zsemberi Imrét 1075 választópolgár örömmel látta volna balatonalmádi képviselőnek. A jelenlegi képviselők által megszavazott és elfogadott saját szervezeti és működési szabályzatuk szerint a képviselő-testület létszáma 9 fő.

Zsemberi Imre mérnökember kitűnő tagja közösségünknek. Meggyőződésünk, élettapasztalatával, tenni akarásával és derűjével méltón és eredményesen dolgozna városunkért, azon belül kifejezetten a Vörösberényben élőkért és Balatonalmádi sportéletéért.

Támogatjuk, hogy Balatonalmádi képviselő-testülete a továbbiakban is a hatályos törvények, a saját működési szabályzata és az önkormányzatiság alapelve szerint a várost megillető maximális létszámmal, 9 fővel működjön.

Balatonalmádi, 2022. július 15.

Balatonalmádi Aranyhíd Polgári Egyesület

Balatonalmádi Aranyhíd Polgári Egyesület - elnokseg@aranyhid-egyesulet.hu    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Balatonalmádi Aranyhíd Polgári Egyesület - elnokseg@aranyhid-egyesulet.hu petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.