Támogatom, hogy a Nők Lapja segít felhívni a figyelmet az itthon élő szivárványcsaládokra!

Nyílt levél Varga Zoltán Central Médiacsoport Zrt. vezérigazgató felelős kiadó

Vékási Andrea Nők Lapja főszerkesztő

Márkus Krisztina Central Médiacsoport Zrt. hirdetési igazgató

Mitrovics Anikó Nők Lapja magazin lapreferens részére

Tisztelt Címzettek!

Boldogsággal töltött el, amikor láttam a Nők Lapja karácsonyi számában közzétett egész oldalas hirdetést, amiben két meleg férfi gyereknevelésére hívták fel a figyelmet. Úgy tudom, a Nők Lapja a nők lapja. Pontosan ezért örülök neki, hogy haladó szellemű magazin, és szem előtt tartja az egyenlő bánásmódot, az elfogadást, és komolyan veszi az olvasóközönsége érzékenyítését. A gyermekek élete jó esetben édesanyjuk és édesapjuk szerelméből fakad. De sajnos, felnőtt korára rájön az ember, hogy az élet nem egy mese, és sok gyermek család nélkül, nevelőotthonokban, vagy nevelőszülőknél reked, holott hazánkban rengeteg család vár az örökbefogadás lehetőségére. Többek között meleg párok is, akik valóban szerető, támogató családja lehetnének ezeknek a kicsiknek, és a nagyobbaknak is. Az állami gondozásban lévő gyermekek javát szolgája minden olyan kampány, ahol a szűk látókörű, homofób, kirekesztő emberek szembesülnek azzal, hogy gondolkodásuk idejét múlt, és a gyűlöletkeltés iránti vágyuk nem talál kellő támogatásra. A gyermeküket egyedül nevelő szülők nevében is köszönöm, hogy Önök nem korlátozzák a család fogalmát az “apa+anya+gyerek” szentháromságra. Meggyőződésünk az emberiség évezredes tapasztalatain, értékeinken, alapvető erkölcsi normáinkon és a gyermekek iránt tanúsított felelősségünkön, nem pedig gyűlöleten alapszik. Kérjük, hogy ezt a megalapozott meggyőződésünket a Nők Lapja tartsa tiszteletben! Bízom benne, hogy nem csak egyetlen alkalommal adtak lehetőséget egy ilyen típusú érzékenyítésnek Arra kérem a Nők Lapja kiadóját és vezetőit, hogy a jövőben segítsék az ehhez hasonló tartalmak megjelenését! Köszönöm szépen.


Szivárványcsaládokért Alapítvány    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Szivárványcsaládokért Alapítvány petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...