Támogatom az újpesti Árpád Kórház újranyitását!

Támogatom az újpesti Árpád Kórház újranyitását!

Hegedűs Lorántné az Országgyűlés jegyzője Magyarország 2018. évi központi költségvetéséből 10 milliárd forintot javasolt a fontos probléma megoldására.

Újpesten egykor négy kórház is segítette a település lakóinak gyógyulását. Az elmúlt két évtizedben folyamatosan szűntek meg az egyes osztályok, például a Városi Kórházban az urológia és a neurológia; az Árpád Kórházban a traumatológia.

Az Árpád Kórház felújítás utáni bezárása különösen fájó pont, hiszen a balesetet szenvedett sérültek csak a főváros távolabbi pontján juthatnak ellátáshoz. A Honvéd Kórház sürgősségi osztálya túlterhelt, ezért indokolt lenne az Árpád Kórház traumatológiai osztályának, valamint intenzív osztályának és laborjának újraindítása.

A jelenlegi jogszabályok szerint az Árpád a Honvéd Kórház fióktelepeként működhetne. Aláírásommal támogatom a központi költségvetés módosítását az újpesti  Árpád Kórház újranyitása céljából.

Az Árpád Kórház újranyitása Mindannyiunk közös érdeke.

Ne hagyjuk, hogy tovább pusztuljon!  

Az aláírásgyűjtéssel kapcsolatban Hegedűs Lorántné országgyűlési  képviselő (Jobbik)  szívesen fogad minden észrevételt!

Kapcsolatfelvétel: Telefon 06 70 3723 119

Email: hegeduslorantne.ujpest@gmail.com  

Mindenkit visszahívunk!   

További információ:  www.facebook.com/kovacseniko.hegedusne  

 

Árpád_kórkáz.jpg

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...