Támogatói aláírásgyűjtés Albertirsa összetartásáért

Támogatói aláírásgyűjtés Jutasiné Klein Kitti képviselőasszony lemondásáért!

A bizalom álarca Városunk történetében eddig példátlan hibát követett el Jutasiné Klein Kitti városunkkal és mindannyiunkkal szemben! A mostani vészterhes időkben csak az együttműködés lehet elfogadott, nem pedig az uszítás. Épp ezért számtalan lakótársunknál okozott teljes bizalomvesztést és kiábrándultságot a látszólag megújult képviselő-testülettel szemben. A felháborító cselekedetet mindmáig még egy bocsánatkérés sem követte, csak gőg és mosakodás. Albertirsa a lakosoké, a képviselők minket kell hogy képviseljenek, nem az önös hatalomvágyukat és kicsinyes céljaikat.

De mi is történt?

Jutasiné Klein Kitti, az egyes számú körzet mandátumot szerzett képviselője jelentést/levelet írt Magyarország Miniszterelnökének, amelyben „elborultnak” nevezi Fazekas Lászlót, Albertirsa választott polgármesterét. Ezzel még nem érte be az angyalarcú képviselő: Felettes hatalom segítségével „ellenőrzés alá” is szerette volna vonatni a polgármestert, ami városunk lejáratása és a demokrácia megkérdőjelezése és a szavazóknak tett igéretek semmibevétele!

Jutasiné jelentése/levele országunk legsötétebb időszakát idézi, mikor nem tudhatták az emberek, hogy épp ki írogat vélt, vagy valós vádakat róluk. Mi nem erre adtuk a szavazatunkat a választásokon!

Mi változást akartunk és nem az ötvenes éveket visszahozni!

Be lettünk csapva!

Meg lettünk vezetve!

Aki ilyen álszent hátbaszúrásra képes, azzal a közös együttműködés lehetősége erősen megkérdőjelezhető és képviselői hitelessége megszűnt létezni.

Aki ilyen cselekedetre képes, akár hirtelen felindultságból is, az nem alkalmas Albertirsa Város lakosainak képviseletére!

Kedves, „képviselő asszony”, mi nem várnánk meg, mi lesz a következő „jócselekedete”. Nem vagyunk kíváncsiak mire képes még hirtelen felindultságból.

KÖVETELJÜK A NYILVÁNOS BOCSÁNATKÉRÉSÉT ÉS LEMONDÁSÁT!

Hiszen, aki egyházi tisztviselőként, ismerve a nyolcadik parancsolatot, mégis álnokul hamis tanúbizonyságot tesz felebarátja ellen, annak illendő önként távoznia. Ezzel bizonyítva, hogy nem a vélt hatalomhoz való görcsös ragaszkodása, vagy egyéb nyereségvágy vezérli!

Ezt kívánja a hit, az erkölcs és a lakosság!

Albertirsa jóérzésű lakosai    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Albertirsa jóérzésű lakosai petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Telefonszámát nem fogjuk interneten közzétenni.