Támogatói aláírásgyűjtés a Laky Adolf utcai harmadik zuglói közösségi kertért

Kedves Zuglói Lakos!

Hallott róla, hogy a szomszédságában létesülhetne Zugló harmadik közösségi kertje?

Az első ilyen városi kertészkedés céljából létrehozott kert a kerületben már 8 éve működik a Füredi lakótelepen (Zsálya utca), a második már 3 éve a Padlizsán utcában.

Eddig közel 200 család ismerkedett meg nálunk a városi kertészkedés örömével, és termelt zöldséget, gyümölcsöt a maga konyhájára. Kíváló baráti kapcsolatok születtek, igazi kis szomszédsági közösség jött létre, mely rendszeresen szervez különböző programokat, szabadtéri jógát, nyílt napot, zenei koncerteket.

Ha Ön is egyetért vele, hogy a Laky Adolf utca - Uszoki utca - Dorozsmai utca által határolt területen (pontos terület a képen) létesüljön Zugló harmadik közösségi kertje, támogassa aláírásával a kezdeményezést. Elsősorban a leendő helyszín környékén lakóktól várjuk a támogató aláírásokat. Kérjük, nevét is, lakcímét is adja meg!

Köszönettel:

A szervező: ZUG Közösségi Kertekért Egyesület

Az aláírással felhatalmazom ZUG Egyesület petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.