Támogatói aláírásgyűjtés a Laky Adolf utcai harmadik zuglói közösségi kertért

Kedves Zuglói Lakos!
 
Hallott róla, hogy a szomszédságában létesülhetne Zugló harmadik közösségi kertje?

Az első ilyen városi kertészkedés céljából létrehozott kert a kerületben már 8 éve működik a Füredi lakótelepen (Zsálya utca), a második már 3 éve a Padlizsán utcában.
 
Eddig közel 200 család ismerkedett meg nálunk a városi kertészkedés örömével, és termelt zöldséget, gyümölcsöt a maga konyhájára. Kíváló baráti kapcsolatok születtek, igazi kis szomszédsági közösség jött létre, mely rendszeresen szervez különböző programokat, szabadtéri jógát, nyílt napot, zenei koncerteket.
 
Ha Ön is egyetért vele, hogy a Laky Adolf utca - Uszoki utca - Dorozsmai utca által határolt területen (pontos terület a képen) létesüljön Zugló harmadik közösségi kertje, támogassa aláírásával a kezdeményezést. Elsősorban a leendő helyszín környékén lakóktól várjuk a támogató aláírásokat. Kérjük, nevét is, lakcímét is adja meg!
 
 
Köszönettel:

A szervező: ZUG Közösségi Kertekért Egyesület 

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom ZUG Egyesület petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )