Támogatjuk a részleges kijárási tilalmat Polgáron!

Tisztelt Polgári lakosok! Tóth József polgármesterünk hozott egy döntést! Nem magának, nem a kormányunknak, hanem kizárólag csakis a városunk lakóinak érdekében! Csak az itt élők biztonságára, egészségük megóvása érdekében került sor a részleges kijárási tilalom elrendelésére! Kérlek titeket ne hagyjuk, hogy ebből a minket védő döntésből politikai kérdést csináljanak! Kérjük a Kormányt, hogy függessze fel a vizsgálatot az Önkormányzatunk ellen!!! Városunk teljes mértékben támogatta ezt a döntést, városunk vezetése helyesen tette ezt a lépést! Írjátok alá kérlek, és osszátok!!!

Az aláírással engedélyezem Tóth Krisztina, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.