TÁG-os Osztályozóvizsgák

Ha egyetértesz az alábbi levéllel, és érintett vagy, írd alá!

 

"Kedves Intézményvezetőasszony!

 
Először is szeretném megköszönni, hogy a diákok és tanárok érdekében döntenek minden kérdés ügyében. Az osztályozó vizsgákkal kapcsolatban viszont nem tartom jó döntésnek az ez évi eltörlésüket.
Én magam, mint más sok barátom és évfolyamtársam, hónapok óta készülünk ezekre a vizsgákra. Tankönyvekre, külön órákra adtunk ki pénzt, és sok időt fektettünk be a rendszeres tanulásra. Most viszont, ezzel a döntéssel a befektetett erőfeszítésünk és az anyagi költségek mind elúsztak.
Az osztályozó vizsgák semmilyen veszélyt nem jelentenek senkire, mivel online bonyolították volna le őket. Megvolt a rendszere, ki mikor felel. A szükséges anyagot elkészítettük. Ezen a napon (2020.04.16) vannak, akik már le is tehették az osztályozó vizsgát egyes tantárgyakból. Ebből kifolyólag tartom igazságtalannak, hogy az előrehozott érettségi elhalasztása folytán az osztályozókat is halasszák, mivel az érettségi és osztályozó kettő, egymástól különálló vizsga.
Megoldásként ajánlanám, hogy aki élne vele, vizsgázhasson le.
Remélem el lehet még érni, hogy értelme legyen a sok befektetett energiának, mind a diákok és a tanárok részéről egyaránt. Az érintett diákokat, és bizonyos adataikat, akik egyetértenek a levél tartalmával, csatolom."

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Juarez-Bertalan Abel, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook