Szülők, akik ellenzik az egész napos maszkviselést a dorogi iskolákban

Kedves Szülők, Nagyszülők!

Mint bizonyára értesültetek róla, a dorogi általános iskolákban szeretnék bevezetni az egész napos maszkviselést gyermekeink számára, ami azt jelenti, hogy a tanórákon is viselnie kellene a diákoknak a maszkot, már 6 éves kortól.

Mi, szülők nem értünk ezzel egyet, hiszen a koronavírus átadása így csak kis mértékben csökkenthető, hiszen egy osztályba járó gyermekeink együtt:

- esznek, isznak,

- tornáznak,

- radírt, füzetet, ceruzát, tollat cserélnek, amely tevékenységek alatt a vírus terjedése egyértelműen lehetséges.

Nem tudhatjuk, milyen hatással lehet hosszútávon egy fejlődő szervezetre az egész napos maszkviselés, de az elmúlt pár nap beszámolói szerint a gyerekek szédülésre, fejfájásra és nehezített levegővételre panaszkodtak a nap végén.

Szeretnénk, ha a dorogi általános iskolákban is az EMMI 2020. szeptember 7-ei rendelete lenne a mérvadó, mely szerint a maszk viselése nem kötelező.

Ha egyet értesz azzal, hogy

- NE LEGYEN A TANÓRÁKON KÖTELEZŐ A MASZKVISELÉS AZ ÁLTALÁNOS ISKOLAI TANULÓK SZÁMÁRA,

- A TORNAÓRÁKON VEGYÉK FIGYELEMBE AZ IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEKET: az órákat rossz idő esetében fedett, fűtött helyen tartsák meg, akár alternatív elfoglaltsággal,

- GYERMEKEINK NE TAKARÍTSANAK FERTŐTLENÍTŐ SZEREKKEL AZ ISKOLÁBAN. A takarítás során a vegyszer a gyerekek tüdejébe, bőrére jut, a napi többszöri behatás miatt ez fokozottan veszélyes lehet. 

akkor írd alá a petíciót.

Köszönjük szépen!

"A gyermekeinkért bármit!" FB csoport tagjai


"A gyermekeinkért bármit!" FB csoport    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem "A gyermekeinkért bármit!" FB csoport, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook