Tiltakozom a Szombathelyt érintő kormányzati elvonások ellen!

A kormányzat az elmúlt évben komoly támadást intézett az ellenzéki vezetésű városok ellen. Ennek a támadásnak áll egyik célkeresztjében Szombathely városa, amely a kormány döntéseinek következtében súlyos milliárdoktól esik el a következő időszakban. Míg a kormánypárti településeket a kormány azonnali támogatásban részesítette, addig Szombathely semminemű kompenzációban nem részesült. A kormány az önkormányzatiság elleni harcával nemcsak a szombathelyi közszolgáltatások zavartalan működését sodorja veszélybe, de a szombathelyiek életét is.

Ezért aláírásommal tiltakozom a Szombathelyt érintő kormányzati elvonások ellen!

peticio_1_mod.png

Az aláírással felhatalmazom Tibor Bana petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.