SZOLIDARITÁS A KÉTTANNYELVŰ TAGOZAT JELES TANÁRAIVAL

Mi, a Kölcsey Ferenc Gimnázium volt és jelenlegi diákjai, diákjainak szülei szolidaritásunkat fejezzük ki szeretett és tisztelt francia tanáraink iránt, akiket a közelmúltban több méltatlan támadás ért,  megkérdőjelezve ezzel értékeiket. Mi diákok, pontosan ismerjük ezeket az értékeket, szerencsések vagyunk, amiért ilyen pedagógusoktól tanulhatjuk meg őket és meggyőződésünk, hogy nem szabad hagyni ezen értékek eltűnését iskolánkból. A kéttannyelvű tagozat hírneve, diáktársaink sikerei mind tükrözik azt az emberfeletti munkát, ami pótolhatatlan lenne nélkülük. Hiszünk abban, hogy az iskola legfontosabb visszhangja a diákság és elutasítjuk, hogy a tisztelet mértékét szimpátiában mérjük.

A Kölcsey Gimnázium volt és jelenlegi tanulói    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem A Kölcsey Gimnázium volt és jelenlegi tanulói, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.