SZOLIDARITÁS A KÉTTANNYELVŰ TAGOZAT JELES TANÁRAIVAL

SZOLIDARITÁS A KÉTTANNYELVŰ TAGOZAT JELES TANÁRAIVAL

Mi, a Kölcsey Ferenc Gimnázium volt és jelenlegi diákjai, diákjainak szülei szolidaritásunkat fejezzük ki szeretett és tisztelt francia tanáraink iránt, akiket a közelmúltban több méltatlan támadás ért,  megkérdőjelezve ezzel értékeiket. Mi diákok, pontosan ismerjük ezeket az értékeket, szerencsések vagyunk, amiért ilyen pedagógusoktól tanulhatjuk meg őket és meggyőződésünk, hogy nem szabad hagyni ezen értékek eltűnését iskolánkból. A kéttannyelvű tagozat hírneve, diáktársaink sikerei mind tükrözik azt az emberfeletti munkát, ami pótolhatatlan lenne nélkülük. Hiszünk abban, hogy az iskola legfontosabb visszhangja a diákság és elutasítjuk, hogy a tisztelet mértékét szimpátiában mérjük.

 


A Kölcsey Gimnázium volt és jelenlegi tanulói    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom A Kölcsey Gimnázium volt és jelenlegi tanulói petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...